Повертають меншу суму депозиту ніж початковий вклад
Потрібно було відкрити карту для виплат і зарахувати виплату депозиту на неї, а потім зняти в касі без будь-яких комісій.
Ну если вы открыли универсальную голд валюте то кто же доктор вам? Не читали тарифов — это не банк виноват
USD | 41 | 41.6 |
Після розірвання договору отримати суму свого вкладу у валюті у відділенні сказали немає можливості.
Є доступним тільки виведення коштів на віртуальну долларову картку (з подальшим замовленням валюти і виводом коштів) Що я і зробив.
Але при цьому потім вияснилось утримується комісія у розмірі 1% від знятою суми. Це що виходить? Я розмістив депозит у розмірі 5 тис долларів (за 3 місяці отримав прибуток у розмірі 0,87 центів), а коміссії заплатив у розмірі 50 долларів щоб отримати власні кошти назад. Тобто розміщуючи депозит онлайн ти приречений тримати його там вічно? або отримаєш менше ніж вклав, оскільки наявна комісія?
Суму з вкладу після його розірвання за строком банк повертає в повному обсязі. При розірванні вкладу можна замовити готівку в Приват24 для зняття з депозиту на суму не більше суми вкладу, або відкрити картку, на яку виплатити кошти з вкладу і потім розпоряджатись ними, як побажаєте, в тому числі, також можна замовити і зняти готівку в касі.
У вашому випадку достатньо було при створенні картки обрати Картку для виплат у валюті вкладу. У такої картки, пластикової чи віртуальної, відсутня комісія за зняття готівки та зарахування коштів на неї з вкладу. Ми прозоро розповідаємо про всі тарифи і розмістили їх у відкритому доступі на нашому сайті, а у разі виникнення питань наші колеги в підтримці завжди раді прийти на допомогу.
Наші колеги перевірять інформацію щодо наданої вам консультації та зв'яжуться за результатом.