Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Крадуть кошти з рахунка без пояснення

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Ростислав Па 26 июля 2022, 13:05
Ні в якому разі не довіряйте свої кошти приват банку, і ні за яких умов не беріть нічого в кредит, вам будуть придумувати штрафи за все що завгодно, а от дізнатись за що штраф ви ніколи не зможете.
Оператори в чаті
— Відповідають через 20−30 хв, іто не завжди
— Після поставленого питання пропадають на 40−50 хв (а якщо ви не відповісте їх протягом 5 хв вони просто закриють та видалять час)
— Ніколи не відповідають на поставлене вами запитання, а відповідають наа рандомне придумане ними самими питання, до прикладу на питання«Чому у мене списалось 2700″ мені відповіли «У вас залишилось **** коштрів на рахунку»
— Якщо попробувати додздвонитись до банку, там ніхто ні за що не відповіддає, всі будуть вам розказувати про те що «Заявку передали», заявка це «фількіна грамота», в ній вам также будуть відповідати рандомними фразами які нематимуть ніякого відношення до реаальності.
Приватбанк
Ответ банка
27 июля 2022, 15:57
Добрий жень!
Обслуговування здійснюється згідно Умов та Правил надання банківських послуг, які розміщені на сайті банку. Окремо з інформацією про те, як працює банк та кредитування в умовах воєнного стану можете ознайомитись за посиланням: https://privatbank.ua/help
За вашим кредитом було надано кредитні канікули, які передбачали, що банк дає відстрочку на внесення обов'язкових платежів, а не відміняє їх зовсім. Тому, коли канікули закінчились необхідно було внести платежі. Через те, що не була внесена потрібна сума виникло прострочення. Питання розглядалось профільними фахівцями. Інформація про результат доступна для перегляду в вашому Приват24.
Що ж до спілкування в підтримці то зазначимо, що іноді наші оператори можуть бути особливо популярними та вони роблять все, щоб не залишити питання клієнта без уваги. Ми проведемо роботу з фахівцем для покращення якості обслуговування.

Комментарии - 1

+
0
Ростислав Па
Ростислав Па
28 июля 2022, 10:25
#
Відповідь від банка як завжди ні про що!

Після оплати всього що було «заборговано» (нагадую що борг зявився під час «Кредитних канікул»), і навіть більше чим було забороговано, приват продовжував зписувати кошти з карти, при тому що всі борги були повністю погашені і навіть більше, а напитання чому ви списували після того як я закрив весь борг, ніхто нічого не відповіає, всі «формують заявки» в яких вони дають інформаціію яка немає ніякого відношення до питання, після чого «Питання закрите».

Приват банк — це аналог Тінькоф банка (того яким він став тепер), вони націлені виключно накрасти в людей грошей любими можливими способами, починаючи від «кредитних канікул» за які потім пропонують вам !УВАГА! за один місяць виплатити всю суму яка набігл за «креддитні канікули», і + до цьоого ще нараховують «штраф за просрочення» та закінчуючи тим що після оплати всього вони продовжують списувати у вас гроші без любого пояснення (це уже далеко не в перший раз)!

Повторюсь Прват банк — це аналог теперішнньог Тінькоф банка, який наіцлиний тільки красти гроші з вашого рахунку, і ніякої адикватної відповіді від них ви ніколи не отримаєте!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Крадуть кошти з рахунка без пояснення