Лишайте цей банк
alexandrkorak 3 сентября 2021, 15:12 Альфа-Банк
#Не банк, а ***
Перший день користування. Знімаю кошти у їх банкоматі. Транзпкцію провело, а кошти не видало.
Один раз — це випадок.
Але тут, ймовірно, маємо спадковість.
#Не банк, а ***
Один раз — це випадок.
Але тут, ймовірно, маємо спадковість.
Вони застосували політику унеможливлювання знаття коштів за кордоном.
Другий день поспіль намагаюся зняти гроші зі свого рахунку (100 евро). Вчора просто заблокували гроші, які я не отримав (сказали, що помилка зі сторони банкомату).
Сьогодні намагався зняти з іншого банкомату (те ж саме). Заблокувало гроші, нічого не видало. Кажуть що помилка банкомату. Хоча інший банкомат.
Чекати 10 днів, поки гроші розблокуються. А якщо не розблокуються до 120 днів для вирішення проблеми. Звучить чудово?
Раніше такого не було. Раніше вони ввели інші санкції. Вибірково на деяких картках зробили неможливим зняття будь-якої суми готівки. Я зі своєї картки ще міг зняти 100-ню євро. А дружина, як би не намагалася не могла. Просто приват писав, що це місцеві ліміти, спробуйте за деякий час. Скільки б не пробували — не допомагало.
Висновок: безпідставно блокують гроші, щоб люди не могли зняти, під різними приводами. До побачення
Картки ПриватБанку працюють закордоном за замовчуванням, в тому числі це стосується зняття готівки.
Шкодуємо, що банкомат закордонного банку спрацював некоректно і не видав готівку. Якщо кошти на картці були зарезервовані чи списані це означає, що в свою чергу ми отримали запит на проведення успішної операції від банку, який обслуговує даний банкомат і тому були вимушені провести операцію.
Зарезервована сума на 11й день автоматично повертається на доступний баланс картки, якщо протягом 10-ти днів з моменту проведення операції до нас не надійде запит на списання від банку, який обслуговує банкомат.
Регламент до 120 днів не є примхою банку, він встановлений міжнародною платіжною системою і актуальний, якщо гроші не в резерві, а вже були списані. В цей строк банк здійснює оскарження операції і за результатом заявки інформує клієнта. Якщо ви ще не подали заявку на повернення коштів по даним операціям це можна зробити звернувшись в підтримку на нашому сайті pb.ua