ночью украли деньги с карты!!! в 3 часа ночи списали на несуществующую оплату!
Блаблабла, ну так напишите заявление не просто о краже, а именно банк украл. Только не забудьте потом рассказать как вы проиграли дело, но громко кричали
- GrugoriyHoland
- 15 июня 2022, 6:14
Что, закончились денжата? Вышел на работу? Давай, давай, а то «потерпевшие» оживились!
я не пользуюсь коворкингом. мошенники! закрываю карту навсегда!!!
отказываюсь от этого банка!
Поддержка — такая же, два дня дозваниваюсь
реакции ноль, дозвониться максимально сложно!
Ну вы поняли, чтоб человек специально не смог дозвониться!
Все операторы заняты, ну естественно, денег украли у миллионов украинцев и сразу стали заняты.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАННЫЙ БАНК!!!
Якщо оплата була на сторонньому сайті — то для її здійснення потрібно ввести дані картки, що мають відомі лише її власнику. Реквізити картки могли бути отримані шахраями, наприклад, при оплаті в закладах або магазинах, коли картка була передана в руки третім особам або ж хтось мав доступ до картки.
Так як захищеність коштів на картці залежить не лише від банку, а й від самого клієнта, ми зібрали список правил та порад, що допоможуть не стати жертвою шахраїв: https://privatbank.ua/safeness
Якщо ви не підтверджуєте операцію по картці, за вашим зверненням в підтримку наші фахівці можуть сформувати запит на її опротестування, якщо вона підлягає оскарженню, згідно правилам міжнародних платіжних систем.
Для підключення оператора телефонної лінії, якщо вашого питання немає в запропонованому меню, достатньо натиснути на відповідні цифри та символ (зазвичай це решітка), де потім наш віртуальний помічник з’єднає вас з профільним фахівцем. Також, у нас працює цілодобова підтримка чата, де вам завжди будуть раді допомогти.
З повагою, ПриватБанк.
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка