Звонок с +380567976010
При входе в Приват24 можно вести любой действующих номер телефона, никто номера не вносит в базу что за абсурд вы пишите
- StarFighter27
- 7 мая 2022, 13:11
При входе в Приват 24 вводится один из действующих номеров. Если Ваш номер не зарегистрирован, то его нет смысла удалять. Или Вы чего-то не договариваете?
- Alla Aleksandrovska
- 21 июля 2022, 12:00
Цей номер не належить Приватбанку. ПриватБанк підтвердіть будь-ласка інформацію. Загугліть відгуки по номеру. Цей номер до мене дзвонить вже більше року періодично. Вчора пропонували підключити послугу антишахрайську. Будьте обережні.
- Тетяна Колесникова
- 30 марта 2023, 6:21
+380567976010 шахраї. Пропонували купити амулет екстрасенса Олени Курилової
- Traktiri3456
- 17 августа 2023, 22:08
А чому співробітники ПриватБанку не підтверджують та не спростовують інформацію по цьому номеру?
Постійно дзвонять з цього номеру! Перший раз представились «менеджером» і захотіли дізнатись код картки для підтвердження . Звичайно я відмовила . Але дзвінки продовжуються навіть вночі а інколи і в 4 години ранку!!! Коли спробувала «пожалітись «поліції онлайн пишуть, що я помилилась, бо цей номер належить привату і тому скарг вони не приймають!
Телефонували сьогодні три рази, два проспала, взяла на третій, пропонували підключити послугу голосової біометрії, далі пропозиції розмова не пішла, точніше мені почали доводити яка гарна функції і майже плакати як мені треба її підключити, сказала не хочу ще раз і відбилася, немає нічого страшного, можливо то й приват, але не говоріть ніяких даних і тп, що могли б підірвати вашу безпеку, от і все, тоді весело буде вам, а не шахраям
Ймовірно, що інший клієнт помилково ввів ваш номер при спробі входу в акаунт. У відгуці не вказаний ваш номер телефону по якому ми могли б перевірити інформацію, чи зареєстрований він в банку.