Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Шахрайські дії

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Oksana4or 21 апреля 2022, 20:25
17.04.2022 о 22:30 год. шахрайськими діями (третіми особами) був здійснений переказ з моєї кредитної приватбанківської картки в розмірі 30000 грн. В результаті, швидко звернулася на гарячу лінію банку, мою карточку заблокували. Але мене цікавить, яким чином працює безпека банку, якщо до того часу при оплаті комунальних послух, банк весь час хотів підтвердження. Чому безпека банку не спрацювала? Але коли хочу з’ясувати яким чином був здійснений переказ і з якого пристрою, то представники банку, відповідають, що такої інформації не надають клієнтам, тільки можуть надати представникам правоохоронних органів, по їхньому зверненню. Зараз я намагаюся всіма силами повернути гроші на рахунок, але банк в цьому ані трохи не зацікавлений. І в результаті повідомили, що при не поверненні коштів, будуть нараховувати відсоток, тобто виходить гроші вкрали, ти маєш їх повернути, а якщо вчасно не повернеш, то будеш і відсоток платити. Як тут можна спокійно жити? Коли сам банк не зацікавлений в поверненні коштів, адже він сам з тебе ще більше може здерти, сил нема, де тут справедливість?
Приватбанк
Ответ банка
22 апреля 2022, 9:59
Доброго ранку!
Вами було введено дані для входу в акаунт Приват24 та дані картки на сторонньому сайті, що ви не заперечуєте і самостійно повідомили звернувшись в підтримку. В даній ситуації попри все бажання захистити та вберегти своїх клієнтів від шахраїв, Банк обмежений у своїх можливостях, особливо у випадку, коли клієнт самостійно надав доступ до свого акаунту та дані картки шахраям. Пошук і затримання зловмисників, разом із проведенням розслідувань за випадками шахрайства є обов'язком правоохоронних органів та згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Правоохоронці можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
Зі своєї сторони ми зафіксували інформацію та будемо оскаржувати платіж згідно правил міжнародної платіжної системи. За результатом ми вас додатково проінформуємо.
В деяких ситуаціях клієнти самі потрапляють на гачок шахраїв та щоб такого не сталось ми розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
https://privatbank.ua/informational-security
https://privatbank.ua/safeness

Комментарии - 7

+
0
Jokets
Jokets
21 апреля 2022, 20:31
#
А что банк должен и кому вернуть? Лишь потому что вы так сказали? Нет. Значит кредит ваш
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
22 апреля 2022, 9:28
#
Как работает служба безопасности ? Узнаете когда вам в пять часов утра в выходной день начнут звонить с номера +380504213945 и + 380952339921 и в «настойчивой» форме (в стиле середины «90») порекомендуют внести деньги на карту.
Ну, а пока лучше сходите в полицию инапишите «сообщение о совершении преступления «и требуйте. что бы его зарегистрировали не как «обращение граждан» а в порядке ст 214 КПК Украины. И требуйте открытия дела и занесение данных в ЕРДР , это хоть как-то заставит банк «двигаться «в расследовании этого «явления» но не факт.
+
0
Jokets
Jokets
22 апреля 2022, 9:39
#
Не заставит ибо банк не проводит расследования
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
22 апреля 2022, 10:05
#
Вот ты опять все сводишь …банк не будет… Ты путаешь два разных понятия — оперативно — следственные мероприятия в рамках расследования и содействие в следственных мероприятиях. Если «на пальцах» — пока в рамках расследования не будут установлены и «особи, які причетні до злочину» або «особи, які своєю діяльністю або бездіяльністю причетні до злочину» або «особи, які, порушуючи вимоги законодавства та чинних інструкцій, створили умови для скоєння злочину» або «особи які, користуючись службовим становищем сприяли злочинним діям» банк будет «шевелиться» и не просто шевелиться. а делать все что бы не попасть в «статус» співучасника злочинних дій.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
22 апреля 2022, 10:14
#
Ну вотибанк сказал тоже самое -расследовать не будем, а двигаться, помогать следствию будем!
Правоохоронці можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
Зі своєї сторони ми зафіксували інформацію та будемо оскаржувати платіж згідно правил міжнародної платіжної системи.
+
0
Jokets
Jokets
22 апреля 2022, 13:52
#
Ну так это у дурню понятно что надо через полицию решать
+
+15
Oksana4or
Oksana4or
25 апреля 2022, 10:08
#
Доброго дня! Аж сьогодні можу написати відповідь під своїм відгуком, не давали доступу. Стосовно введення, нічого не вводила, надала номер карточки для виплат на якій було 100 грн. і перейшла на силку, і цього я не заперечую, але гроші то стягнули з іншої карточки і CVV, я не вводила. Яким чином відбулося перерахування з кредитної карточки не зрозуміло для мене до цього часу, ніхто мені не може пояснити. Зразу відреагувала і звернулася в банк, і зараз активно працюю в цьому напрямку, щоб повернути гроші на рахунок, хоч і не свої, а банку. Стараюся максимально прикласти зусиль щодо розслідування, але бачу, що в цій ситуації банк не зацікавлений. Не розумію, коли явно видно шахрайські методи, то банк не відтерміновує процентних нарахувань, відповідь на заявку щодо повернення коштів розглядають протягом 45−120 днів, а проценти то нараховують набагато швидше. Невже на момент рослідування не можна картку заморозити і проценти не нараховувати? Стосовно коментарів, звернулася в кіберполіцію, написала заяву, все роблю, що потрібно. Обов’язково наполягаю на тому, щоб занесли до ЄРДР, відповідно до статті 214 КПК .
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Все курсы банка