Вынуждаете подавать на вас в суд.

Звертаю увагу, що відповідно до ст. 64 ГК України, ст. 95 ЦК України філії, відділення, представництва юридичних осіб не мають статусу юридичних осіб, тому стороною за договорами є ПАО КБ «Приватбанк», на якого покладається обов’язок повернути вклад та проценти на ПЕРШУ вимогу вкладника.
Приватбанк
Доброго ранку, nettam!

Дозвольте нам детальніше розглянути Ваш випадок і допомогти. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua, посилаючись на це повідомлення, контакти для зв'язку і короткий опис ситуації.
Заздалегідь дякуємо за Ваш лист!

З повагою, ПриватБанк.

nettam
nettam
11 апреля 2014, 9:37
У вас уже куча заявок, на этот адрес я вам отпраляла свои претензии и копии документов 2 раза, никто не позвонил, в отделении банка львовской обл. я подала 2 заявления, отвечено на 1 отказом, на что попросила письменный ответ, сказали через 14 дней… я не пойму… ваш ответ готов, в устной форме вы его озвучили, а для того что бы НАПЕЧАТАТЬ вам надо 14 дней!!! ВЫ, цинично, в сладенькой уважительной форме, продолжаете издеваться над людьми!!! Забыла… мои заявки висят еще в приват24… я скоро соберу целый реестр моих заявок в вашем банке, на которые никто не реагирует.