Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Увага! Обережно! Шахрайська схема Приват Банк

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Stasb13 18 апреля 2022, 11:33
Увага! Обережно! Шахрайська схема Приват Банк. Проходить списання 1$ з карти, автоматично без підтвердження клієнтом-власником карти. При зверненні до оператора, оператор відразу пропонує заблокувати і блокує картку по шахрайству. Після чого виявляється що карту можливо розблокувати лише шляхом перевипуску нової картки в пластику у відділенні. Але ж у відділеннях немає пластику. Приват Банк може вам допомогти — розблокувавши картку на одну операцію для того щоб перевести кошти з заблокованої картки на інший рахунок, але ж це буде коштувати вам 0,5% від суми переказу. Саме на втрату даних комісій за березень, нещодавно ПБ дуже жалівся. Ось саме такою шахрайською схемою Приват Банк вирішив відбити раніше втрачені кошти за рахунок власних клієнтів — простих громадян (в час війни коли громадяни втратили роботу)
Приватбанк
Ответ банка
18 апреля 2022, 12:10
Добрий день!
Виходячи з відгуку по картці була проведена оплата або реєстрація картки на сторонньому сайті. Для проведення подібної операції необхідно ввести дані картки, що відомі лише її власнику, а також підтвердити операцію за допомогою 3D Secure (ввівши код з смс, яке відправляється на фінансовий номер клієнта).
У разі, якщо по картці є операція, яку клієнт не підтверджує ми завжди радимо заблокувати картку з міркувань безпеки і наголошуємо, що в такому разі картку немає змоги розблокувати для постійного користування, а рекомендується її перевипустити.
Враховуючи поточну ситуацію, яка є форс-мажорною, деякі відділення тимчасово закриті, а ті що працюють ми стараємось максимально забезпечити всім необхідним для їх нормальної роботи.
Якщо для клієнта варіант з перевипуском картки не є актуальним ми можемо запропонувати перерахувати кошти з заблокованої картки на іншу активну картку клієнта. При цьому, клієнт сам обирає на яку зі своїх карток перераховувати кошти і може здійснити платіж, наприклад, на картку Універсальна, яка не має комісії за нецільове зарахування. Комісію можна уникнути чи мінімізувати обравши інший тип картки для перерахунку на неї коштів. За необхідності в Приват24 можна відкрити віртуальну картку для виплат чи універсальну на яку можна здійснити перерахунок коштів.
Банк свідомо відмінив низку комісій для операцій з картками та значно зменшив комісії в дистанційних каналах, щоб підтримати клієнтів в цей складний час.
Минфин
Ответ администратора
21 апреля 2022, 9:06
Відгук не зарахований (на 21.04.2022).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Комментарии - 2

+
0
Jokets
Jokets
18 апреля 2022, 11:47
#
Ну путь дорога, пишите заявление что банк мошенник и потом сосет лапу
+
0
Stasb13
Stasb13
18 апреля 2022, 14:35
#
Кошти були списані без підтвердження сервісом Verizon за телекомунікаційні послуги (жодного разу не користувався цими послугами та ніколи не відвідував дані сайти, тим більше не лишав дані картки). Приват Банк всіляко відхрещується від вирішення систуації з даним списанням і відправляє клієнта до поліції особисто вирішувати свої проблеми, а в чому ж тоді полягає робота і відповідальність банку за безпеку коштів клієнтів. Оператори П Б постійно радять способи як звільнити заблоковані кошти з даної картки і жоден з них ще незпрацював (дарма витрачений час). При перевипуску заблокованої карти на нову діджитал, нова відразу автоматично блокується з повідомленням що дані картки стали доступні стороннім особам (нонсенс, вона щойно створена). Всі шляхи ведуть тільки до відділення та переказу на інший рахунок з комісією 0,5% суми переказу (власні кошти)
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Увага! Обережно! Шахрайська схема Приват Банк