Є-підтримка & Приват Банк
Ну так с начала программы Которая Началась 19.12.2021р. 10 дней крайный срок. По поводу моно у которого деньги сразу начисляються тут очень много спорных моментов.
- Fedor7777777
- 23 декабря 2021, 17:11
Для отримувача не мають значення «спорные моменты», банк йому надає швидку та якісну можливість скористатись послугою посередника між Державою там громадянином. ПрБанк, нажаль, без «спорних моментов» начебто, але таку послугу надати не може, точніше може, але не швидко. Ви «або швидкі або мертві», як кажуть акули -)
Ахахахахахахахаха. Как можно утверджать что ПБ или государство плохое если нет официального ответа от одной из сторон. Или у вас есть что-то. В правилах написано 10 дней. Вот будет 11 тогда начинайте россказывать о проблемах. Думай рационально).
И еще один момент как можно надеяться на жд билеты. В прошлом году ни на кого не надеялся и купил сам… и в этом так же будет…
- Fedor7777777
- 23 декабря 2021, 17:51
А я і не стверджую, та більш того не даю оцінок, лише факти: перші - швидкі, другі - повільні.
Ось ви апелюєте тезою про офіційні відповіді, а самі не володіючи інформацією робите висновки, майже звинувачувальні -). Хто вам казав, що я не купив білети, як раз все відбувається вкрай раціонально, не турбуйтесь, але дякую за пораду, та що допомагаєте з відповідями -).
Приват Банку дякую, за своєчасну, майже офіційну, відповідь. Чєкаемо.
Приват Банку дякую, за своєчасну, майже офіційну, відповідь. Чєкаемо.
Монобанк зачисляет на карточки свои деньги, все же остальные банки ждут пока деньги перечислет государство. Так что написано десять дней вот и ждите, не будет через десять обвиняйте государство, а не банки.
Эх щас бы ныть про деньги в тот момент когда даже сроки не прошли на выплату, да и мозги включить сложно что бы понять — программа государственная, а значит пока деньги не ОТПРАВЯТ в банк на ваше имя то ничего не прийдёт. Слишком высокого мнения о себе как пользователе, банк ничем не обязан вам в данном случае
Да я тоже 6икого не обвиняю. Просто взял себе карту монобанка, в том числе и пластик. Попробую, как они работают. А не было бы этой ситуации, оставался бы с приватом.
- Владимир Дядькин
- 9 февраля 2022, 17:14
Оформил карту 26 декабря 2021 г. Деньги поступили 27 января 2022 г. Нормально ?
В дии пришло сообщение что выплата произведена 6500 а на карте привата пусто в чём дело ???
Щойно дзвонив оператору дізнатись чьому Приват Банк не перераховує 1000 від держави Україна, і почув відповідь, що маю чекати 10 РОБОЧИХ дніх, хоча в додатку вказано «10 днів». То завдяки «швидкості» ПБ, на жаль, не зможу скористатись перевагами, та, наприклад, купувати залізничні білети до НГ.
Інші банки перераховують данні кошти в лічені хвилини.
Маю робити висновки на майбутне -)
Так сталося що різні банки виплачують кошти у обраний ними спосіб. ПриватБанк виконує умови Постанови і чекає на фінансування з боку держави.
Зарахування коштів впродовж 10 робочих днів після подачі заявки на отримання допомоги.
Цей час потрібний на обробку заявки та отримання коштів від Мінекономіки через основний банк, який розподіляє кошти на всі інші рахунки будь-яких банків.