Банк отказывается принимать заявление о нежелании продолжать вклад
- Fantomas2020
- 18 декабря 2021, 11:04
Проблема решена, вклад и проценты выплачены. Не вижу необходимости для идентификации пользователя.
продовжити вклад ще на один строк, зазначений в розділі „Умови вкладу“ цього Договору Строк вкладу продовжується неодноразово, автоматично,
без звернення Клієнта до Банку, без зміни підключених Умов накопичення та без укладання додаткових угод. Новий строк вкладу починається з дня,
наступного за датою закінчення попереднього строку вкладу.». Сегодня последний день пользования вкладом. При этом ПриватБанк в онлайн чате отказывается принимать моё заявление о нежелании продолжать вклад. Пишут, что заявление не подаётся. Опасаюсь, что завтра они его продлят автоматически и все начисленные проценты «коту под хвост».
Після закінчення терміну договору відсотки додаються до суми депозиту з подальшим нарахуванням відсотків на загальну суму.
Після продовження, при достроковому знятті коштів ви не втрачаєте відсотки, що вже були зараховані за попередні терміни.
Додатково написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші дані, та детальніше перевірити консультації, що були вам надані.