Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Приват зовсім ненормальний?

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
0991764093 16 ноября 2021, 23:06
Мені декілька днів поступають дзвінки про оплату щомісячного платежу. Почалось це з того моменту, як вони заблокували кошти на зарплатній ніби то по виконавчому провадженню, яке вже сплачене. «Спеціаліст» каже коли ви оплатете, відповідаю, що раніше ви і самі непогано справлялись, списуючи гроші з картки. Каже, що тепер нема технічної можливості. І тільки тоді я побачила їх дії в додатку. Про це я вже писала. Їх не турбує їхня діяльність. Сказала, що віддам як вирішать моє питання. Картка та не дійсна вже рік. Як по недійсному договору без будь-яких вже зобов’язань можуть будь-що списувати? Це хіба що рішення суду, тим більше тої картки нема в приват 24. Коли я спитала номер її, сказали, що не можуть надати взагалі. Скидайте на загальний рахунок UA…, а вони підуть куди треба. Це що взагалі? Продиктувати її номер не можуть, поновлювати її, судячи з репутації банку не збираюся. Надаєте номер- сплачую. Ні-то що я маю платити, як навіть вам невідомо куди. Виписку в разі чого також взяти не зможу. Навіть якщо вона не поновлена, а зобов’язання залишились, то куди ж вона ділась, шановні? Нічого дзвонити, якщо толком пояснити не можете, чого дзвоните. Сплатити-куди? Після слів, що заблоковано зарплатну карту, у них технічної можливості нема виокремити. А де я по вашому повинна взяти кошти? Відповідь шокувала: позичте!!! Термін до кінця місяця, але коли будете сплачувати: сьогодні чи завтра? Відповіла, спишите самі. Це в договорі не прописано, але технічна можливість у вас є на це. Так?
Приватбанк
Ответ банка
17 ноября 2021, 10:25
Добрий день!
Банк діє виключно в рамках чинного законодавства та при надходженні постанови про арешт зобов'язаний обмежити рахунки клієнта.
Підстави для зняття арешту встановлюються Інструкцією про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої Постановою НБУ від 21.01.2004 № 22. Зняття обмеження з рахунків здійснюється при надходженні до банку відповідної постанови(про зняття арешту).
Дізнатись контактні дані виконавця, номер виконавчого провадження (ВП) можна перейшовши на сайт Міністерства юстиції https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors. На сайті необхідно ввести своє прізвище і ім'я, або ІПН. Якщо ви не згодні з арештом накладеним виконавчою службою ви можете звернутись до виконавця або оскаржити його у встановленому законом порядку.
Що ж до карток, то хочемо зазначити, що картка для виплат не є карткою зі спеціальним режимом використання, адже вона може бути поповнена не лише цільовими коштами, як то заробітна плата або соціальні виплати, а також і готівкою чи переказом з інших карток. Тому, щоб банк мав підстави не блокувати дану картку інформація про це має бути вказана у виконавчому впровадженні. Ви можете безкоштовно сформувати довідку в своєму Приват24 про те, що на картку надходять цільові кошти та надати її виконавцю.
Використовуючи кредитний ліміт на картці ви погодились з умовами договору та взяли на себе зобов'язання провести погашення використаного кредиту. Закінчення строку дії картки не звільняє клієнта від необхідності погашення кредиту та не означає закриття рахунку. Картка є лише способом доступу до рахунку який залишається активним. Автоматичне списання для погашення заборгованості можливе з активної (не обмеженої) картки на якій є доступний баланс особистих коштів. У вашому ж випадку картку можна поповнити в терміналі самообслуговування чи касі банку за її номером або переказом з інших карток. Зайшовши в свій Приват24 меню «Гаманець» ви можете бачити картку та переглянути її повний номер.

Комментарии - 2

+
0
Lana30
Lana30
17 ноября 2021, 8:33
#
Даже если срок пластика вышел, есть счет, у которого нет срока годности. Если Вы не изъявили желание закрыть СЧЕТ, то договор пролонгируется еще на год. К одному счету может выпускаться несколько карт. Карта- ключ к счету.
+
+4
Toxa David
Toxa David
17 ноября 2021, 10:00
#
Як по недійсному договору без будь-яких вже зобов’язань можуть будь-що списувати? —
2.1.1.3.1. Сторони на підставі ст. ст. 1048, 1054, 1056−1 Цивільного кодексу України визначили цим Договором розмір та порядок погашення кредиту, сплати процентів. …
Клієнт доручає Банку при настанні термінів платежів здійснювати списання грошей у валюті кредитного лімітуз усіх рахунків Клієнта, відкритих в Банку, та рахунків, що будуть відкриті Клієнтом Банку в майбутньому, в розмірі заборгованості, яка підлягає сплаті Банку за цим Договором (здійснювати договірне списання). Умови та Правила надання банківських послуг — договір приєднання, який укладається в порядку, встановленому ст.634 Цивільного кодексу України. https://privatbank.ua/terms
Це в договорі не прописано, але технічна можливість у вас є на це. Так? — Нет, это прописано в договоре п.2.1.1.3.1.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.65 45.65
USD 41.1 41.7
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.65 45.65
USD 41.1 41.7
Все курсы банка