Відмова участнику ООС в продовжені кредитних канікул.

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Mvf1974
В Приват24 прийшло повідомлення про надання мною необхідних документів для продовження льготного періоду по кредиту. Звернувшись до відділення пред’явив довідку військовослужбовця (що зараз проходжу службу в Луганському Прикордонному загоні) а також службове посвідчення. Мені відмовили. Сказали що потрібен військовий квиток. Зараз я у відпустці, м Шостка. Військовий квиток знаходиться в Луганському загоні (м. Лисичанськ) Якийсь абсурд, все робиться для поліпшення наших умов. Дякую ПриватБанк.
Приватбанк
Якщо ви зараз перебуваєте на військовій службі та прагнете мати пільгові умови обслуговування в банку, достатньо звернутися в будь-яке відділення з військовим квитком або довідкою, де має бути чітко зазначено дату початку проходження військової служби.
Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та детальніше розглянути ваш випадок.

Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
6 мая 2021, 15:04
Якийсь абсурд
=========

Точно абсурд… военный билет, военнослужащий должен иметь всё время при себе, за исключением некоторых случаев… но это не отпуск.
Toxa David
Toxa David
7 мая 2021, 8:57
Можно также обратиться в местный военкомат (м Шостка) для получения необходимой справки с указанной датой начала службы для предоставления в банк.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Відмова участнику ООС в продовжені кредитних канікул.