Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Як важко здобути статус VIP, і багато іншого.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Dmitrich 5 мая 2021, 21:34
Отделение по адресу: Харьков, проспект Науки, 36
Нещодавно Приват анонсував «оптимізацію тарифів», яка по факту стала їх підвищенням для юридичних осіб та ФОП. Дивна поведінка під час кризи, коли більшість бізнесу потерпають від карантинних заходів та падіння попиту. Але ж, банків багато, не подобається — переходь.
Кредитна політика також є дивною. Кілька разів брав кредит під депозит і КУБ, віддавав без проблем і завчасно. Але ж тепер, раптом, отримав відповідь, що пов’язана (ні) зі мною особа (би) має(ють) певні заборгованості, тому мені відмовлено у кредитуванні ФОП. Яка особа і кому винна — відповіді немає. Прописаний разом з двома дітьми 16 і 18 років, які боргів не мають. Логічно попередити свого клієнта про певні обставини, подбати про його безпеку, але ж Приват іншої думки і лише натякає на міфічні борги пов’язаних осіб — дякую.
Громадська організація інвалідів, що мала знижений тариф у 20 грн. на місяць, раптом опинилася на загальному тарифі. На мій запит отримав обіцянку повернути той тариф, який вже не діє для нових клієнтів, але залишено для старих. Телефонують за годину і повідомляють, що тарифу немає такого, платіть 150. Також дякую…
Щоб не платити підвищений тариф на перекази за кордон та комісію за валюто обмінні операції, перейшов для ФОП на тариф Бізнес ПРО. Серед іншого, в умовах тарифу зазначено, що клієнт має право відкрити одну картку класу Visa Signature або Black Edition, які не тарифікуються. Це стало ще однією причиною переходу на тариф, бо віртуальний помічник на 3700 здатний допомогти лише втратити час та спокій, а то і отримати психічні порушення, якщо питання виникають часто. Ну то ж, не зволікаючи, подав заявку через форму Привата і поготився на зустріч із спеціалістом для відкриття картки. На моє запитання щодо обставин, бо ця картка є умовою тарифу для ФОП, мене заспокоїли, що спеціаліст у відділенні все зробить і перевірить. Втрачаю на відділенні близько години, поки мій спеціаліст Вікторія намагається зрозуміти як безкоштовно відкрити картку, якщо система цього не дозволяє. Збирали якісь консиліуми за участі відділу корпоративних клієнтів, я також телефонував як на корпоративну лінію, так і у Консьєрж. По телефону мене черговий раз запевняли у тому, що все добре і картку мені мають відкрити, обіцяли зв’язатися з моїм відділенням і щось пояснити. Врешті нічого пояснити не змогли, бо система просто блокує можливість отримання картки безкоштовно. Рідний Привате, куди йдемо? Чому менеджери не поінформовані про ваші нові програми і тарифи з бонусами, чому глючить система і чи можна це назвати обслуговуванням VIP? Чому я сиджу у VIP відділенні і слухаю припущення працівників, що може має місяць чи три пройти на новому тарифі для активації бонусу, чи може надходження мають зайти в певному розмірі або зірки певним чином зійтись? Прошу, не робіть лише крайньою дівчину, яка дійсно намагалася допомогти у вирішенні, але була безсилою проти системи. Винні ті, хто запустив недосконалий проект і не підготував ні спеціалістів до змін, ні програмне забезпечення, а то і не всі умови прописав в тарифах. От з них би премію зняти і мені перерахувати у якості компенсації. Готовий надати номер картки Приватбанку, поки вона в мене ще є.
Приватбанк
Ответ банка
6 мая 2021, 10:39
Добрий день!
Нам шкода, що ви зіткнулись з незручностями. Вам телефонував наш співробітник та надав пояснення стосовно встановлених тарифів.
По іншим ситуаціям, які описані у відгуці, вже проводимо перевірку, за результатами якої вам зателефонуємо.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Як важко здобути статус VIP, і багато іншого.