Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк провел операцию без подтверждения!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
m0karon 28 декабря 2020, 22:12
28.12.2020 на сайте liqpay.ua /оплата услуг я сформировал заявку на перевод 7300грн. в качестве оплаты за товар. В форме заявки были указана только сумма и назначение платежа (номера карты такого поля не было, как и других полей) и сразу предлагалось Оплатить. Указав номер своей карты я нажал оплатить. Платеж тут же совершился, без подтверждения оплаты в виде звонка, пароля из смс и т. д. Поняв, что произошла какая-то непонятная транзакция, тут же позвонил в банк с просьбой прояснить ситуацию, может я сам себе на карту деньги перевел и отменить платеж как ошибочный, также заблокировал карту. В результате деньги списались, как я узнал сегодня после оформления новой карты платеж был произведен на какой-то левый счет в банке Восток. Как такое могло произойти?!
Приватбанк
Ответ банка
29 декабря 2020, 16:38
За даними, що ви вказали, на жаль, не бачимо оплати.
Що ж стосується самої можливості оплати та підтверждення.
Зверніть увагу, що операція буде проведена лише у разі, якщо для оплати буде введено корректно реквізити картки платника (номер карти, термін дії, СVV код), картка отримувача, на яку планується провести оплату і після цього платіж потрібно підтвердити.
Якщо клієнт не планує проводити оплату та не передає дані картки третім особам, то їх не буде введено на сайті для проведення оплати.
Звертаємо увагу, що послуга p2p (переказ з картки на картку) — це послуга відправки коштів за номером картки і вона не може бути розцінена як ненадання товару, якщо сума надійшла на картку отримувача.
Наскільки ми зрозуміли з вашого відгуку, то ви надіслали кошти до іншого банку. Якщо мав місце факт шахрайства, ми наполегливо рекомендуємо звернутися до правоохоронних органів та надати інформацію банку отримувачу про оплату, яку ви не підтверджуєте.
Зі свого боку ми завжди готові до плідної спрівпраці, основа якої — повна відповідність Законодавству України.

Комментарии - 4

+
0
ovv1
ovv1
29 декабря 2020, 12:04
#
Не все понятно. Но скорее Вам в полицию
+
0
m0karon
m0karon
29 декабря 2020, 16:56
#
Справа в тому, що операція була проведена через лик пей без введення реквізитів картки отримувача, Я знайшов в пошуку сервіс лик пей, натиснув оплатити. Ось це посилання https://www.liqpay.ua/ru/checkout/liqpay/966996
Там було лише віконце з реквізитами моєї картки. Я заповнив та натиснув оплатити, очікуючі, що зараз з’явиться віконце, де я зможе ввести реквізити отримувача, однак воно не з’явилось, а гроші списались
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
29 декабря 2020, 18:02
#
В даному випадку отримувач виставив рахунок на прийом оплати через особистий кабінет та вказав картку для отримання оплати.
Якщо ви не певні в отримувачу або ж не збираєтесь проводити операцію, ми наполегливо не рекомендуємо вказувати дані картки та підтверджувати платіж.
+
0
m0karon
m0karon
29 декабря 2020, 20:31
#
Отримувач мені не скидував жодного посилання, він мені просто написав, щоб я здійснив оплату у сервісі лік пей та написав мені номер номер своєї картки. Я ніколи цим сервісом не користувався, з інтерфейсом знайомий не був, в гуглі вбив лік пей і пройшов за посиланням, яке мені вибило в пошуку: https://www.liqpay.ua/ru/checkout/liqpay/966996. Ця система не дала мені зазначити жодного номера картки отримувачата перевела кошти незрозуміло куди. Наступного дня з приват 24 я дізнався, що кошти перераховано на якійсь рахунок у банку Восток (це не той рахунок, куди я збирався переслати кошти). Що це за сервіс такий? Одне шахрайство! Як банк міг пропустити таку шахрайську схему?!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.78 41.38
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.78 41.38
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Банк провел операцию без подтверждения!