Обманывают клиентов
Если по сути и коротко, карта для выплат не берет комиссию с целых денег, а с других да - получается что если предприятие вашу выплату криво создало то это вопрос к бухгалтеру, а не банку. Банк выполнил транзакцию так как указала фирма согласно своих тарифов
«Буду переходить в другой банк, т.к. этот уже не для людей.» - не затягивайте. Этот банк вас не достоин.
- 15 декабря 2020, 13:26
Тобто виплата заборгованості з держ.установи на виконання рішення суду є нецільовою?
- 17 декабря 2020, 13:53
Навіть зараз надаєте неправдиву інформацію про те, що комісія за цільовими зарахуваннями: зарплата, соцвиплати, тощо не стягується, а далі в особистому повіждомленні, коли я аргументовано довів, що платіж на виконання рішення суду щодо погашення заборгованості є цільовим, ви пишете, що треба було прив'язувати пенсійну карту до зарплатних платежів. Хіба це не нахабство? Ви ж самі не надавали такої інформації за моїм зверненням до проведення цього платежу! Та і зараз ви написали, що не повинні стягувати комісію за цільовими платежами, а коли надають докази, що платіж дійсно цільовий, то починаете вигадувати інші причини. Чого ж відразу не сказати? Добре, нехай люди бачать, чи варто мати з вами справу. Якби не Приват 24, що зробив Дубілєт, то ніхто б не користувався послугами такого банку взагалі.
- Ответ банка
- PrivatBankQM
- 17 декабря 2020, 13:59
За вашим номером вказаного звернення на даний момент виявити не вдалось.
Для того, щоб ми могли перевірити ваш діалог в підтримці просимо в особистих повідомленнях надати інформацію, що допоможе ідентифікувати ваше звернення.
Зверніть увагу, що інформацію за тарифами карток доступна у нас на сайті в публічному доступі.
- 12 января 2021, 9:20
Таке враження, що представники банку глухі, чи сліпі або говорять самі з собою. Нуль реакції на будь-які аргументи та доводи.
USD | 41 | 41.6 |
У разі, якщо вам було просто надіслано безготівковий платіж від третіх осіб, такі надходження вважаються нецільовими і, згідно тарифів картки, утримується комісія 0,5% від суми надходження.
Написали вам в приватному повідомленні, щоб детальніше розібратись в ситуації.