Законослухняному клієнту неможливо скористатися послугами банку без порушень чинного законодавства
- 3 декабря 2020, 20:41
Доброго вечора! Не можу бути впевнений в сумлінності та точності дотримання вимог чинного законодавства України щодо вимоги зняти захисну маску в приміщенні, тож залишимо це на розсуд правоохоронних органів. На мою особисту думку, відмова зняти захисну маску в приміщенні відділення банку не може слугувати причиною відмови у відкритті рахунку.
- StarFighter27
- 3 декабря 2020, 22:43
Уважаемый, может быть и к лучшему, что Вам не оформили карту. Если верит нашим «правителям» грядет новый локдаун. И возможно всех опять отправят по домам. А это отсутствие всякого заработка. А это приведет к просрочке по карте Универсальная и звонкам от бешенных девиц, которые будут требовать вносить платеж при отсутствии денег и угрожать что все расскажут родным про Ваш кредит
- 3 декабря 2020, 23:01
А з чого Ви взяли що мені потрібен кредит? Я і кредитний ліміт на ній збирався в 0 виставити, так-то.
"Прийшов у відділення банку аби оформити карту „Універсальна”, проте не зміг 2 - дочекайтесь закінчення єпідемії, куди поспішати!
- 3 декабря 2020, 23:02
Так тому і взяв щоби мати можливість розраховуватися віддалено через Приват24! А знімаючи маску на кожен чих закінчення епідемії можна і не дочекатися.
- Toxa David
- 4 декабря 2020, 7:53
Одел защитную вязанную маску на все лицо (только с прорезями для глаз) и пошел в у «відділення банку аби оформити карту „Універсальна”, проте не зміг цього зробити. Співробітниця у відділенні банку вимагала зняти захисну маску в тісному приміщенні загального користування без вимірювання температури з купою інших сторонніх людей аби зробити моє фото» Ничего в завтра возьму водяной пистолет и все же получу карту „Універсальна”. Вимогу зняти захисну маску в приміщенні залишим на розсуд правоохоронних органів. :-)
Під час першого дзвінка щодо цієї ситуації оператор колл-центру пішла уточнювати інформацію, за 15 хвилин повідомила що треба ще трохи часу та пообіцяла передзвонити впродовж години, проте ніхто так і не передзвонив. Наступного ж дня я знову подзвонив, цього разу оператор колл-центру одразу розповіла що фотофіксація робиться для можливості відео-підтвердження менеджером банку коли клієнт знаходиться за кордоном та не може скористатися рахунком через прив’язку до українського номера телефону. Варіант оформити картку без фотофіксації не передбачений, хоча залишається незрозумілим чому б не зробити цю можливість опціональною, особливо якщо це не є вимогою НБУ. При цьому як співробітниця відділення, так і оператори колл-центру наполягали що мовляв зніміть маску на секунду та не дихайте, проте у карантинних обмеженнях дозволу знаходитись без маски в приміщеннях у певних часових рамках або ж не дихаючи не передбачено. До відома співробітників банку, при знятті маски у приміщенні та повторному її одяганні ймовірність зараження різко збільшується, оскільки при цьому часточки вірусу з повітря в приміщенні проникають в шар повітря під маскою, яке потім вдихається людиною. Оскільки я законослухняний громадянин, що дбає про своє життя та здоров’я, а також життя та здоров’я оточуючих, я відмовився, на що співробітниця банку відповіла що мовляв приходьте після карантину.
Оператор колл-центру пообіцяла врахувати мої зауваження та пропозиції, але не зрозуміло в яких часових рамках це відбуватиметься. Тому я знову спробую оформити картку законним шляхом десь за тиждень, якщо знову не вийде — доведеться прискорити цей процес викликом поліції та штрафуванням відділень банку аби стимулювати дотримання карантинних обмежень та чинного законодавства.
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Саме тому, банк здійснює актуалізацію даних не рідше зазначених законом термінів. Також, банк піклується про здоров'я клієнтів і розробив можливість надання документів віддалено, без відвідування відділень. На даний час ви можете надати документи за допомогою Приват24.
Також, перевіримо інформацію за вашим зверненням до підтримки. Ми зателефонуємо вам додатково.