Приватбанк жулики

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Юлия Щусь
11.10.2020произошла проблема.Я делала оплату в интернете, сервер банка висел, деньги не дошли, но на карте не было средств, в итоге, когда сервер отвис, по моим картам списались средства в минус, как кредитные, сняли проценты за пользование!!! Ни один оператор не реагировал на мои обращения, прошёл месяц и только сегодня оператор Алексей уделил моей проблеме время и выяснил, что средства, действительно не поступили на оплачиваемые счета! Спасибо Алексею огромное, мне вернули по три суммы неправильного списания, остальное-самые крупные платежи остались в обработке, но и на этом спасибо ему огромное. Повторюсь, я плачу проценты за неиспользованые деньги.С такой системой, Приватбанк может делать любые махинации, пользоваться деньгами людей, я в шоке, за целый месяц единственный сотрудник отреагировал на мою проблему
Приватбанк
Для того, щоб між вами та банком не виникало непорозумінь, дозвольте пояснити ситуацію. Дійсно, при проведенні подібних платежів, сума може знаходитися в банку, а саме мати статус тимчасово заблокованої та чекати списання на рахунок торгівельної точки чи стати доступною на балансі картки, але у випадку коли сайт здійснює запит на списання – банк не може в цьому відмовити і сума надходить на баланс сайту. В такому разі, якщо клієнт не згоден зі списаннями – ми подаємо заявки на опротестування операцій, що ми зробили і у вашому випадку. Вже підготували пакет документів для надсилання претензії до торгівельної точки. Терміни розгляду строго регламентовані Міжнародною Платіжною Системою і жодна зі сторін не може їх порушити. Від торгівельної точки ми очікуємо надання документації і підтверджень, що послуга надана саме вам. У разі, якщо вони не зможуть аргументувати списання та надати підтвердження, що ви дійсно проводили цю операцію — шанси завершити суперечку позитивно досить великі. При оновленні інформації про заявку ми вас обов'язково повідомимо додатково.
З повагою, ПриватБанк.

corsww
corsww
11 ноября 2020, 13:45
Права и вор для меня давно слова синонимы.  Бесчестность просто обескураживает