Клієнт правий

Користуюсь послугами банку давно.
Оборот по карті біля ₴ 100 000/міс (В Самій копійці 2000 грн назбирується). Жодних, навіть мінімальних заборгованостей не було. І тут недавно (липень серпень місяць) мій кредит (25000) анулюється до нуля без жодного роз'яснення, ні з боку приватного банкіра(за що тих 20 грн взагалі) ні зі служби 3700 до якої посилались.

Бажання відвідати банк є, можливості немає — банальна проблема, час.
За період з 2018 по 2020 (Раніше до 2018р були дрібні проблеми (прострочки по 100/200 грн не лукавлю, але уже давно час пройшов)

Виникає просте питання: для кого ви пишете користуйтесь активніше картою, робіть більше покупок.
Власне для цього і потрібен той ваш «БЛАГОРОДНИЙ» кредит, який гаситься наступного дня.
Мене вражає саме відношення до проблеми з боку співробітників банку — шаблонні відповіді, ніякого роз'яснення, тільки одне — намагання якомога швидше скерувати мене подалі замість вияснення причини, бо скерування не портить статистику для робітника колл центру ж.
Приватбанк
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Рекомендуємо відкрити зарплатну / пенсійну картку в ПриватБанку з оборотом не менше 3000 гривень в місяць, відкрити депозит від 10000 гривень.
Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні карти як особистої, Ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і Ви зможете ним скористатися.
З повагою, ПриватБанк.

Jokets
Jokets
9 сентября 2020, 9:02
Название темы, как будто лозунг. Только в чем правота?)
Toxa David
Toxa David
9 сентября 2020, 11:23
Оборот по карті біля ₴ 100 000/міс (В Самій копійці 2000 грн назбирується). — был бы у меня такой оборот то и кредитный лимит не нужен 25тыс — 1/4 от оборота. Надеюсь это оборот физ. лица а не предприятия через карту физ.лица, и не отмывочного центра.
9 сентября 2020, 15:29
«шаблонні відповіді, ніякого роз'яснення, тільки одне — намагання якомога швидше скерувати мене подалі», - потому что вы же должны понимать, что всё просчитывается суперинтеллектом никому не видимой гиперпрограммы, основанной на алгоритмических алгоритмах. А работники банка практически даже и к самому банку не касаются, тем более, чтобы что-то знать о такой небожительской программе. «Моя твоя не понимать...»Поэтому можете не удивляться, что ваши 100 000 ни на что не влияют. Пути Господни неисповедимы)))) Сейчас НБУ уже обязал банки предупреждать о подобных фокусах вроде снижения лимита, но посмотрим ещё, как наши чудо-банки будут выполнять это предписание. А в особенности «Приватбанк».