Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Актуалізація даних

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Golovina 4 сентября 2020, 13:07
У Приват24 з'явилось повідомлення щодо актуалізації даних. Просили надіслати сторінки паспорту, де є відмітки!!! А на пошту надійшов інший лист про актуалізацію, а саме щодо прописки або фактично місця перебування (довідка переселенця). Мій паспорт актуальний з 2000 року, коли я його отримала, прописка з 2010 року. Єдине що змінилось — це довідка переселенця (переїхала на іншу адресу). Але сторінок з відмітками за 20 років забагато. Копії мого паспорту вже кілька разів брали у банку, я сама також відправляла дані через інтернет-додаток. Наразі знову потребують мого паспорту (його копій). Але тут виникає проблема, що направити всі сторінки не вийде — бо їх забагато (є ліміт на загальний розмір файлів), а програм, що зменшують розмір файлів у мене немає. Сьогодні знову намагалась відправити документи через Приват24 на комп'ютері. На шостій відсканованій сторінці паспорту (це ще не остання сторінка) у мене все зависло і документи відправились на перевірку. Але це не всі сторінки, що я намагалась відправити!!! Відредагувати відправлене НЕМОЖЛИВО!!! Додати ще сторінки НЕМОЖЛИВО!!! Тепер чекайте на відповідь, яка 100% буде «ви відправили не всі сторінки, актуалізацію ви не пройшли». Ще після першої невдалої спроби актуалізувати дані через інтернет я вирішила піти до банку, щоб самі працівники взяла мої документи та зробили ті копії, що їм потрібні. Але, у суботу тепер Приватбанк не працює. Сьогодні прийшла до відділення. 45 хвилин чекала у черзі на вулиці. Такого повільного обслуговування я ще не пам'ятаю, я була другою до оператора за літньою жінкою, більш того всі люди чекають ззовні на вулиці, зокрема літні люди. Жодної лавочки біля банку немає. На вулиці дуже спекотно. Це мабуть захист здоров'я людей такий? За 15 хвилин до перерви (година перерви!!!) настала моя черга, але… програма перестала працювати і коли запрацює невідомо!!! Мені подобається ПриватБанк, кількість банкоматів та терміналів, зазвичай сервіс та мобільний додаток, його зручність. Але вибачте, зараз це жах та знущання на людьми! Починаючи з дурної непродуманої актуалізації (чому б не додавати саме НОВІ або ЗМІНЕНІ документи, а не дублювати те, що багато разів вже надавав) до повільності обслуговування/графіку роботи відділень та збоїв у роботі програм. Скоріше людина отримає запаморочення від чекання на вулиці, тепловий удар або захворіє від простуди (якщо ситуація буде така сама і у холодний період) ніж підхопить якийсь вірус у приміщенні.
Приватбанк
Ответ банка
4 сентября 2020, 14:49
Добрий день!
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України…
Повідомляємо, що клієнтам, які мають паспорт громадянина України з реєстрацією місця проживання на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, необхідно підтвердити в банку фактичне (поточне) місце проживання/перебування на підконтрольній Україні території для подальшого здійснення валютних операцій: SWIFT-платежів, термінових грошових переказів, поповнення валютних рахунків тощо.
Дякуємо, що ви клієнт ПриватБанку. Хочемо повідомити, що надана вами довідка була успішно додана до бази даних. У випадку, якщо у вас залишилися питання до банку – напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення. З радістю вам допоможемо.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 1

+
0
Jokets
Jokets
4 сентября 2020, 19:13
#
Что бы не получить солнечный удар можна стать в тень купить водички холодной и спокойно подождать
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.95 44.95
USD 40.7 41.3
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.95 44.95
USD 40.7 41.3
Все курсы банка