Минфин - Курсы валют Украины

Установить

банк не проводить на картковий рахунок працівника платіж на виплату заробітної плати

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
26642koa 19 июля 2020, 12:08
14.07.2020 року з розрахункового рахунку, відкритого у Приватбанк, підприємством були сплачені податки (військовий збір, ПДФО, ЄСВ) з повної суми заробітної плати, що має бути виплачена працівнику в липні 2020 року. В платіжних дорученнях, як і в інших платіжних дорученнях, починаючи з січня 2020 року, не було зазначено у призначенні платежу, за який саме місяць сплачено податки на заробітну плату.
Відмовляючи у виплаті заробітної плати працівнику, Приватбанк пояснив, що платіж не може бути проведений, оскільки в платіжних дорученнях на сплату податків не вказано, за який місяць вони сплачені.
На що я відповіла:
Згідно п.1.19. «Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті» 21.01.2004 № 22 банк не несе відповідальності за достовірність змісту платіжного доручення, оформленого клієнтом, а також за повноту і своєчасність сплати клієнтом податків, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі — єдиного внеску) (обов'язкових платежів). Яким чином мені перерахувати заробітну плату працівнику на картковий рахунок?
Відповідь банку була наступною:
необхідно додати довідку розрахунок, після повторити переказ. форма показується за посиланням http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/z1602-13.
На що я відповіла:
Згідно п.2 «Порядку прийняття банками на виконання розрахункових документів на виплату заробітної плати» 09.09.2013 № 453 банки приймають від платників єдиного внеску грошові чеки та/або платіжні доручення, та/або інші розрахункові документи на видачу (перерахування) коштів для виплати заробітної плати разом з оригіналом довідки-розрахунку, погодженим з органом доходів і зборів за місцем взяття на облік платника єдиного внеску, Якщо в розрахункових документах або документах на переказ готівки сума єдиного внеску менша, ніж 1/3 суми коштів для виплати заробітної плати,
В моєму випадку податки сплачені з повної суми заробітної плати (платіжним дорученням № 1073 на суму 1320грн.-ЄСВ, №1074 на суму 1080грн.- ПДФО, №1075 на суму 90 грн. –війсковий збір, )а виплачую з/п я наразі частково в сумі 2415грн.
Тобто я не повинна подавати зазначену довідку, оскільки сума єдиного внеску не є меншою, ніж 1/3 суми коштів для виплати заробітної плати.Яким чином мені перерахувати заробітну плату працівнику на картковий рахунок?
На що банк відповів:
це невірні дані, для перерахування потрібно додавати цю ж довідку для єсв по пдфо та вз додати квитанції або п/д за відповідний період
Я відповіла:
я вказала номери платіжних доручень, якими сплачено податки, у платіжному дорученні на перерахування з/п
Відповідь банку:
добре
Через некомпетентність, платіж на виплату заробітної плати банк так і не провів
Приватбанк
Ответ банка
19 июля 2020, 15:05
Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася. Для цього ми запросили в особистому повідомленні Ваш контактний номер.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / банк не проводить на картковий рахунок працівника платіж на виплату заробітної плати