Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Зухвалий та наглий пограбунок

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Ondegraun1 16 июля 2020, 19:16
Ось декілька СХЕМ за допомогою яких мафіозна структура завуальована під державний банк ПриватБанк грабує населення. Розповім про випадки які були зі мною.
Я знаходжусь в дикретній відпустці, і так вже трапилось що кошти передбачені Державою як допомога при народжені дитини надходять саме в цю злощастну контору з зеленою вивіскою про що я вже не одноразово жалкую. Тому що соціальні кошти жоден з нормальних та адекватних банків взагалі не має права чіпати чи вираховувати якісь комісії, а це в чергове доводить той факт що ПриватБанк — це не банк. Це шарашкина контора, фінансова піраміда, бандицьке угрупування чи взагалі будь що, тільки не банківська установа.
От-же: в програмі Приват24 вирішила переглянути історію платежів. І ось диво (точніше перша махінація), яку я виявляю. Оплата послуг ЖКХ (гарячої води), по невідомій мені адресі і за не відому мені людину.
Гадаєте (мабудь з кимось змовилась)?!.. Зовсім ні. Тому що сплачено було близько 3-х гривень, (три гривні). На скільки розумний данний платіж з моєї сторони??! Я не розумію. При тому, що я проживаю за іншою адресою. А за звітом в програмі з'ясовується що адреса в м. Київ по вул. Вишгородській знаходиться одне з відділен Приватного угрупування.
На запитання по гарячій лінії: — що це таке??? декілька операторів нагло, з підвищеним тоном та грубістю запевняли мене що це я сама оплатила і до них немає бути жодних притензій…
Питання так і залишилось не вирішиним.

Від недавна з'явився ще один СХЕМАТОЗ пограбування і все тих же соціальних виплат. Ця контора мало того що в примусовому порядку та без жодного відома клієнта та його на те згоди провадить ніби-то блягу справу, а саме Страхує нас від від міфічного кажанячого грипу з прямо скажем королівською назвою.
Це при тому, що вся обсурність донної страховки в моєму випадку взагалі безкорисна. Тому що нібито страхується особа на той випадок, якщо захворіла та не може під час хвороби працювати на роботі…
Ще раз повторюю: я ні де не працюю, працює чоловік, я знаходжусь в дикреті.
Все це відбувається як зазвичай з хамовитою наглістю в спробі зробити з мене крайню, мовляв: — Сама погодилась, а отже кошти передбачені на дитину, без мого відома та згоди знову знову вкрала ця мафіозна группа, про що мені вже стало відомо про це з СМС-оповіщення.
А Гаряча лінія в черговий раз цілком і повністю виправдала той факт, що їхня шарашка -це звичайні гопники та кидали, а також в чергове довели свою цілковиту не компетентність та неспроможність взагалі хоча б яки не-будь корисних дії пов'язаних з їхньою роботою та професійних, функціональних обов'язків. Правда не враховуючи самого факту відповіді на телефонний звінок, (підняття трубки). Напевне в них це відбувається рефлекторно, або-ж в автоматичному режимі…
Так от з'ясувалось, що для відмови від «послуги» потрібно з'явитися в відділення, інакше ні як.
Після відвідування одного із філіалів данного бандицького угрупування (яке саме по собі на думку прихлебал кожен з яких там «працює» певно вважає саме себе особисто цілковитим, 100% власником цього общака іменуємого ПриваБанк), та досить не приємних розмов і вияснень мені ніби то відключили цю так-би мовити «послугу». При цьому зі сторони штату «представників» цієї проклятої банди це вигляло так, ніби то я десь в переході прошу у них милостиню та намагаюсь до кожного особисто залісти в гаманець. Такої зверхності та зневаги зі сторони цих скотів, я не вічувала до себе жодного разу в житті. Я навіть приблизно не взмозі описати ввесь той негатив, зневагу, злість, хамство, зверхність який я цілковито отримала в свію адресу за той час який ці тварі виділили мені в вирішені мого питання. Чи так повинен поводити себе ОБСЛУГОВУЮЧИЙ ПЕРСОНАЛ???!!! Таке ОБСЛУГОВУВАННЯ прописано в уставах та правилах ваших гопників???!!!
Впевнена що саме так і є. Тому що в в гопників немає жодних уставів і правел. При всьому цьому вже зняті кошти мені так ні хто не повернув. «Їжте на здоров'я, вони вам раковими пухлинами віддячать»…

І так, проходить деякий час, близько 2-х місяців і ось знову це фінансово-мафіозне угрупупання вимагє, примушує мене в «добровільному» порядку погодитись на їхні СХЕМАТОЗИ, що виглядають таким чином: як і що хочете те і відповідайте, а ми всерівно поступимо по своєму. Цього разу так не вийшло зробити, на рахунку не вистачає коштів для «активації» СХЕМИ. Але для дитини ще декілька місяців будуть надходити виплати от-же ці ублюдки, впевнена в тому ще «своє» наздоженуть…

Я навела випадки котрі відбуваються з моїм рахунком. Але якщо навіть не брати до уваги інші коментарі, а тільки мільйони звичайний користувачів яким по не волі довелося зіштовхнутися з цією бандою то не можливо собі уявити всі масшаби тих махінацій котрі ця Приватна банда провертає з нашими рахунками без нашого відома і згоди.

Є народі є таке прислів'я: — З бідного по нитці — багатому сорочка…
Так от. Бажаю вам ПриватБанк, щоб вона стала для вас петлею на шиї.
Приватбанк
Ответ банка
16 июля 2020, 20:04
Доброго вечора!
Ми звернулись до вас приватним повідомленням для детальної перевірки інформації.

Комментарии - 4

+
+15
Jokets
Jokets
16 июля 2020, 21:08
#
Красивая история, та а чё вы до сих пор пользуется услугами то?
+
0
Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
16 июля 2020, 21:14
#
мафіозна структура завуальована під державний банк ПриватБанк
==================

Прямо в яблочко, лучше и не скажешь...
+
+30
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
16 июля 2020, 21:20
#
Черт возьми, красиво пишет! :) Вроде бы о банальной проблеме — не устраивает обслуживание в привате, но какой слог изложения! Какие эпитеты! Поражен… Такого я еще тут не читал. Хотел рассказать, что в банковской сфере у нас нет пока монополии, и что можно выбрать другой банк для обслуживания, но как же тогда продолжение этой шикарной поэмы? :) Я, вообще, не сторонник морального и материального мазохизма, но тут, наверное, без этого не обойтись — что-то должно подпитывать творческий процесс. Поэтому, не сочтите меня чересчур жестоким, но пусть автор еще помучается малость — уж очень хочется увидеть второй том. Кто «за» — плюсуйте! :)
З.Ы. Да, декрет — штука серьезная и ответственная, тут нужно иметь стальные нервы и при этом не утратить способность рационально мыслить и принимать решения. Если без шуток, то надеюсь, что автор осознает всю ответственность, лежащую на нем, примет верное для себя решение и предпримет правильные действия, а не просто будет писать шикарные отзывы в стиле «крик моей души». :)
+
+30
Toxa David
Toxa David
17 июля 2020, 9:51
#
Поэтитческий слог написанного. Люди сдают кровь, но почему то не сдают яд (может тоже для кого то лекарство). Банк с прибылью… лимонов позарился на три грн. ваших денег? — верю безусловно. Банк без вашего ведома вас застраховал — научитесь четко говорить нет по телефону, если к вам звонят и наводящими вопросами подталкивают вас к страхованию. (нет, спасибо, я уже застрахован в другой страховой компании). Про третий «схематоз» вы так ничего конкретного и не написали. И не общайтесь с менеджерами банка по телефону, и не посещайте отделение банка — вам это вредно. Я например к теще ни ногой ни по телефону — и она для меня милейший человек. И да, что вам мешает сменить банк например на ощад (открыть счет для выплат и подать данные счета вместе с заявлением в соцслужбу) — может там лучше?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Все курсы банка