Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Про арешт пенсії Панченко С.О.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
0667640850 29 июня 2020, 18:00
Панченко С.О. інвалід 1 групи/довідка серії ААБ № 526100/ Банком накладено арешт на мої рахунки, куди перераховувалась моя пенсія Ямпільським відділенням пенсійного фонду України.За рекомедацією банку я написав заяву, щоб банк перераховував мою пенсію на депозит, щоб назбирати гроші на складну операцию.Зараз знаходжусь в лікарні в м.Бердянськ рухатися не можу, дозвонитися до банку не можу, тому що заблоковано мій фінансовий телефон. Дозвонився в Корабельний відділ державної виконавчої служби м. Миколаїв Держвиконавець Сазонов Дмитро Константинович відповів, що зніме арешт.коли одерже від банку, що заарештовані мої пенсійні рахунки.Його телефони 0512646131 0512649136.Прошу надіслати в Корабельний відділ державної виконавчої служби в м. Миколаїв, довідку що накладено арешт на мій пенсійний рахунок а також депозит.де збиралась моя пенсія.
Приватбанк
Ответ банка
29 июня 2020, 19:10
Банк не може відмовити у накладенні арешту, якщо відповідний лист надійшов від виконавця.
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Підстави для зняття арешту встановлюються Інструкцією про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої Постановою НБУ від 21.01.2004 № 22
Дізнатись контактні дані виконавця, номер виконавчого провадження (ВП) Ви можете, перейшовши на сайт Міністерства юстиції https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors. На сайті необхідно ввести своє прізвище і ім'я, або ІПН.
Сall-центр Міністерства юстиції: 380 44 364-23-93.
Для того, щоб банком не було накладено арешт на окремі картки — це має бути описано в самому впровадженні. Інформацію має вказати виконавець, що надсилає листа.
В разі ж, якщо цього не було вказано в провадженні, то власнику картки варто звернутися до виконавця, щоб вони прислали постанову про зняття з конкретної карти.
При надходженні до нас запиту про зняття арешту від виконавчої служби, обмеження буде знято протягом 1-3 робочих днів.
Також, дозвольте зазначити, що в разі знаходження на картках суми більше, ніж сума арешту, по зверненню до банку є змога зняти кошти, що перевищують суму.
Сподіваємось, той факт, що дотримуючись законодавства ми не змогли задовольнити Ваші вимоги, не вплине на наші подальші стосунки. Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
Ми завжди раді допомогти та надати вичерпну консультацію нашим клієнтам.

Комментарии - 2

+
+16
zig4free
zig4free
29 июня 2020, 20:23
#
Еще одно напоминания про конченые Законы Украины. Закон дает ИС беспределить!
+
+44
Луи Жовер
Луи Жовер
30 июня 2020, 0:02
#
Вибачте, але ті, хто у Ващому Банку працюють, вони хоча б читати вміють ?! Людина Вам написала, цитую: «Прошу надіслати в Корабельний відділ державної виконавчої служби в м. Миколаїв, довідку що накладено арешт на мій пенсійний рахунок а також депозит.де збиралась моя пенсія». Тобто людина не просить у Вашого Банку роз'яснень підстав накладення арешту на її рахунки !  Людина просит Вас надати у виконавчу службу письмове підтвердження(довідку), що на її рахунки дійсно було накладено арешт !!! Відчуваєте різницю ?!!!  Або негайно змінить працівника і хай відповідає на скарги громадян той працівнник Вашого Банку, який хоча б письменний і вміє читати(хоча б 3 класи навчальної школи) !!!!))) Бо просто надсилати людям у відповідь шаблони і звичайна мавпа зможе))))  Чи зараз так погано на ринку праці, що Ваш Банк приймає на роботу всілякий непотріб, який навіть з абеткою не ознайомлений ?))))  Або ж це тонко розрахована банківська політика знущання з пересічних українців(мовляв, ви нам про Івана, а ми вам у відповідь - про болвана). Соромно, панове !
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.8 41.4
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.8 41.4
Все курсы банка