*** а не банк

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Smook
Самый большой и самый отстойный банк Украины. Если у вас возникли проблемы им *** на вас, главное проценты сбить и все. Если вас кинули мошенники это ваши проблемы, банк же взял с вас комисию, тоесть чтобы у вас не случилось руководству банка глубоко *** на ваши проблемы. Если вы не смогли оплатить кредит по причине карантина, или любой другой готовтесь вам будут угрожать. Мне угрожали прокуротурой, тем что отберут все мое имущество и многими проблемами за задолжность в 1500 грн, как ни странно когда я показал зубы и и с матом обьяснил, что угрожать они не имеют права сразу изменился тон общения. Сделали новое приложение, хрен в нем разберешся, находит все что угодно кроме того что надо при вводе правильного номера счета. ЧТО ЗА КОЛХОЗ? Хочешь попасть в отделение, чтоб обьяснили так хрен к ним попадешь, потому что очередь надо занимать в 7 утра чтоб зайти в 12. Они не могут организовать отдельные очериди к специалистам и в кассу, политика простая «ВАМ НАДО — ВЫ РАЗБИРАЙТЕСЬ, А НАМ *** НА ВАС»
Приватбанк
Добрий день!
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження. Дозвольте зазначити, що ПриватБанк, розуміючи складну ситуацію, що виникла внаслідок пандемії та введених додаткових мір для запобігання поширенню вірусу прийняв наступне рішення.
З 01.03.2020 до 31.07.2020 Банк відміняє нарахування штрафів/пені та відповідальності згідно з ст. 625 ЦКУ, а також нараховує відсотки тільки за базовою процентною ставкою для клієнтів з простроченням зобов´язань по договору за користування кредитом.
Однак, введення карантину, а також інших заходів щодо боротьби із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території України, не звільняє клієнта від обов´язків щодо обслуговування кредиту згідно з умовами договору.
Якщо клієнт не вносить обов´язковий платіж, це вважається порушенням зобов´язань по договору.
Банк щодня працює над тим, щоб Ваше обслуговування у відділенні відбувалося швидко і якісно. Ведеться постійний набір і навчання персоналу.
Дозвольте зазначити, що більшість питань з банківського обслуговування Ви можете вирішити дистанційно: за допомогою Приват24, звернувшись на лінію 3700 або в чат-онлайн.
У випадку, якщо у Вас залишилися невирішені питання з банком – зверніться, будь ласка, до нас в приватні повідомлення. Будемо раді допомогти.
Минфин
Ответ администратора
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 26.06.2020).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.

Jokets
Jokets
25 июня 2020, 8:15
Ну если не очень мозговитый, Ванк не купит вам мозги