Минфин - Курсы валют Украины

Установить

приватбанк котиться вниз

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
64447779 21 мая 2020, 16:58
Мені здається, що приватбанк котиться по наклону вниз, можливо після його націоналізації. Активно користувався приватом як фізлице так і як юридичне лице десь більше 10 років і моє задоволення приватом по 10ти бальній шкалі на 9 раніше скотилось до мого ставлення зараз на 5-6 балів. Багато дефектів стало у роботі приват24 для бізнесу, програмісти кожного разу міняють інтерфейс і він все більше стає гіршим, і тільки ти уже призвичаївся, як його знову міняють. Замість одного привату 24 зараз їх уже стало 2 — старий та новий дизайн приват 24, тому як в новому дизайні немає досі всіх функцій, які були колись у старому і час від часу тобі приходиться пригати з нового дизайну на старий, щоб зробити те, що ти хотів. «Пакращення» на лице)
Также це все стосується і в користування приватом як фізичне лице. Постійно пропонують всім перейти в додаток для смартфону, але не всі функції доступні і оператор ласкаво просить перейти в приват веб-версію. Якби і тут все для людей.
Вчора якраз стикнувся з такою проблемою. Хотів налаштувати регулярні платежі у мобільному додатку. З'ясувалось, що це неможливо і попросили мене перейти у веб-версію. Перейшов у веб-версію банкінгу, з'ясувалось, що по якісь причині потрібно оновити дані по собі як клієнту.
Банк запитався чи нічого не мінялось у моєму паспорті — натиснув ні. Банк не довіряє мені і просить прикріпити паспорт. Прикріпляю паспорт, відсилаю і банк пише, що немає другої фотографії у паспорті і щоб я її зробив у паспорт згідно ЗУ.
Дзвоню до оператору і питаюсь, що за прикол, так як я надав відсканований паспорт із двома фотографіями в хорошій якості. Оператор попросив ще раз повторити, можливо пересканувати паспорт. Потім ще й добавив, що мені потрібно заповнити ще й якусь анкету для оновлення даних, щоб приват не заблокував мої карточки і це можна зробити ВИКЛЮЧНО у відділенні банку. Питаюсь чи можу я все-таки заповнити онлайн-анкету у приват 24, наприклад. Сказали, що ні, треба йти у відділенні і обов'язково розписатись пальчиком на планшеті. Я говорю, що якби 2020 рік на дворі, у мене є ЕЦП (електронний цифровий підпис) і коли я заходжу в приват24, то авторизовуюсь за допомогою телефону, а всі дані у Вас уже є. Нажаль оператор був непохитний — тільки відділення банку. І ще й під час карантину я маю йти у відділення, стояти в черзі, торкатись планшету, якого торкались люди раніше і все таки тільки для того, щоб я прийшов привітатись в банк. Клас! Вищий пілотаж. Хоч я і утрірую на рахунок карантину, але все ж таки, береженого Бог береже, як говориться. Ну а приват потроху котиться на дно, а жаль, був хороший банк.
Приватбанк
Ответ банка
21 мая 2020, 18:27
Доброго вечора!
Дозвольте пояснити, що ми постійно працюємо над розвитком та покращенням наших сервісів, зокрема й Приват24.
З цієї причини, ми вимушені здійснювати оновлення інтерфейсу та функцій, що може надавати сервіс.
Також, з метою забезпечення реалізації вимог Закону України 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення', відповідно до статей 7, 55, 56 Закону України 'Про Національний банк України', статті 63 Закону України 'Про банки і банківську діяльність'.

Банк зобов´язаний забезпечити у своїй діяльності застосування ризик-орієнтованого підходу та вжиття належних та ефективних заходів, спрямованих на мінімізацію ризиків використання послуг банку для легалізації кримінальних доходів/фінансування тероризму, вчинення інших злочинів, також, що здійснюються із використанням інформаційно-комунікаційних технологій, здійснення ризикової діяльності, також стосовно клієнтів, з якими віддалено встановлено ділові відносини.

При цьому, банком не будуть блокуватись рахунки через не проходження актуалізації даних під час карантину.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.9 41.5
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.9 41.5
Все курсы банка