Инкасаторы воруют деньги
«Я достал видеозапись с тем моментом, где четко!!! » _ кто снимал ?
Ну, как вариант, камеры магазина, где стоит терминал.
Наконец то! Первый возможно вменяемый ответ от банка))) Оказывается недостающие деньги ушли на карту, которую я изначально хотел пополнить, и этот ответ я получил через 2 недели рассказов историй ни о чем. Все бы хорошо, но пока проверить эту информацию не могу, т.к. пополнял не свою карту, а карту интернет-магазина, на которую постоянно идут какие-то пополнения, и им вычислить, что и откуда заходит очень тяжело. ПБ спасибо вам за мозговой штурм, а то я уж расслабился совсем!!!
- Ответ банка
- PrivatBankQM
- 10 мая 2020, 14:33
Дякуємо за зворотній зв'язок. Будемо раді, якщо Ви залишите відгук про вирішення питання після уточнення інформації у власника поповнюваної картки.
Перепрошуємо за незручності пов'язані з даною ситуацією.
Дозвольте пояснити, що в подібних випадках ми перш за все намагаємося допровести операцію на ту карту, яку Ви спочатку хотіли поповнити. На жаль, з технічних причин, це виходить не завжди. В даному випадку, частина коштів була автоматично допроведена на картку, яку Ви хотіли поповнити, а інша частина була повернена Вам за заявкою. Рекомендуємо звернутись до отримувача коштів, який може переглянути виписку по картці на наявність зарахування частини суми за даною операцією.
З повагою, ПриватБанк.