Шукаю відповідальних за вчинки та слова працівників «ПРИВАТБАНК»
А вы вообще интернетом пользуетесь кроме написать комментарий? Почитайте и увидите что за 27е пострадали все банки из-за сбоя в терминал Аваль банка.
И что эта ситуация массовая не в ПриватБанке а по Украине вышла. Говорите о каких-то предприятиях своих и тд, но даже Гуглом не можете пользоваться
Да, вместо того, чтобы проявить уважение своим клиентам, публично выступить, разъяснить ситуацию, в ответ мы получаем роботоотписки. А рядовые сотрудники банка даже позволяют себе шутить и веселиться по этому поводу, дно пробито((
- 4 марта 2020, 23:04
Я бачу тільки одне те, що Ви, Jokets, відмітилися в багатьох відгуках. Залишаєте коментарі на платній основі чи волонтер?
1.Чому «ПРИВАТБАНК» публічно не виступить із заявою про дану ситуацію ( тим паче масові випадки) і не припинить «годувати» своїх клієнтів обіцянками?;
2. Чому я маю так довго чекати кошти та ще витрачати свій час на дзвінки?
3. Якщо завтра до 9.00 год, як обіцяли оператори (втретє перенесли терміни) не будуть повернуті кошти, ми, як юридична особа, змушені будемо замислитися про зміну фінансової установи. Ви б довірили свої кошти тим, хто не відповідає за свої слова та вчинки?