Що сталося, Приватбанк?
От Ви ж злі, менеджер же мало заробляє, і ще й голд клуб обслуговує, а ще рано встає і пізно додому приходить. Ну побачила людина що гроші без діла, вирішила перевірити чи бува людина дуба не врізала, вже може навіть спланувала що придбати на них. А Ви їх так мокрою тряпкою по писку. Саме прикре загалом те що це ж наші люди працюють в цьому банку, і ці ж люди ниють про те який поганий президент і депутати, і як всі крадуть, і як не піклуються про пенсіонерів...
Я прям вижу как сидит сотрудник и вызваниевает в пенс фонд что бы не платили пенсию - сговор устраивает. Браво давно не смеялся так
Нету у Вас ОСББ с бабушками консьержами и жильцами которые не хотят платить 50 грн :). Сотрудник вполне может быть соседом и знать о сдаче квартиры, а имея доступ к счету на котором безхозно накапливается пенсия...у него зелёный жаб посасывает мочку уха. Только вот не говорите что история доступа к счетам клиентов жестко логируется и банк просматривает действия своих сотрудников :), максимум на бумаге такая безопасность
- DevilLilit
- 25 января 2020, 7:50
Ну важно ж понимать, что особам пожилого возраста уже надоедает на лавочке во дворе рассказывать одно и то же одним и тем же людям..вот и придумывают себе подобные истории, дабы хоть кто-то обратил на них внимание. но не думают, что адекватные люди будут оценивать ситуацию и здраво смотреть на вещи. в итоге маемо шо маемо))
Дозвольте зауважити, що ПриватБанк не здійснює подібні дії на адресу Клієнтів. Описана Вами інформація не відповідає правилам і умовам обслуговування в нашому банку. Дозвольте нам розібратися в ситуації. Ми звернулися до Вас в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та перевірити інформацію, що описана Вами у відгуці.
З повагою, ПриватБанк.
Користувач не надав документи на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.