Актуалізація даних юр.осіб
Автору . Ну вы даете. Праздники же. Люди уже может новый год отмечать начали. Хотя нет католическое рождество. Потом новый год. Наше рождество.Потом не менее святое. Старый новый год. 23 февраля . Хоть его и отменили но святое дело отпраздновать, 8 марта. Не обижать же женщин. Автору. А вы попробуйте втиснутся после 15 марта и до 1 мая а то потом же после первого мая сразу лето. Отпуска и все такое.
- Станислав Косовцов
- 10 декабря 2019, 14:24
Не втиснется - там еще Пасха будет. :)
28 листопада ми в 4 раз подали анкету і сьогодні 9 грудня, вона знову має статус «в роботі». На безліч звернень на номер 3700 і в онлайн підтримку чуємо одну й ту ж саму відповідь: «нам дуже шкода, треба ще трохи зачекати». На питання «скільки конкретно днів ще чекати? Який регламент обробки таких заявок?», отримуємо кожен раз різну відповідь — 1-3 дні, 5 робочих днів, але сьогодні був апофеоз!!! На питання скільки ще днів чекати, відповідають ( цитую з орфографією автора): « точного часу немає обробки таких заявок, нажаль. Це індивідуально» (є фото онлайн чату). Як це розуміти? Скільки хочемо, стільки і розглядаємо??? У нас на рахунку, з 21 листопада, знаходяться кошти для виплати заробітньої плати та податків, які ми не можемо досі виплатити, а нам більше місяця пропонують просто «ще трохи почекати».
Усі дані по даному питанню, готова надати.
Сподіваюсь на відповідь.
Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася. Для цього ми запросили в особистому повідомленні Ваші контактні дані.