Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Кредит

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Denys Nadiezhdin 13 ноября 2019, 23:10
Відкрив карточку кредитку Gold заради покупок оплати частинами. На момент відкриття мав депозит в приват банку. Хотів отримати лімітний кредит в районі 10000 грн, але працівник банку вмовила поставити більше. Сказала, що можна і до 75000, але я відмовився. Через декілька місяців банк сам без моєї згоди підняв мені кредитний ліміт до 75000. Кредиткою користуюся можна сказати майже кожного дня. Здійснював декілька покупок послугою оплата частинами. Всі погашення кредиту здійснював вчасно, ні разу не було просрочки. У зв'язку із не доречністю такого великого ліміту на 75000 зменшив через приват24 до 2500. І тут починається саме цікаве, коли я захотів знову здійснити покупку в оплату частинами, через приват24 не зміг підняти кредитний ліміт. Дали відмову та порадили доказати свою платоспроможність, хоча депозит в їхньому банку в 10 разів перекриває той кредитний ліміт, що я хотів встановити. Звернувся особисто у відділення приватбанку до «персонального банкіра», який не відповідає на мобільні дзвінки. Вона теж не дала ніякої відповіді чому відмовлено в збільшенні. Висновок один, приватбанку не потрібні такі клієнти які вчасно оплачують по кредитці, та не приносять прибуток приватбанку. А мені не потрібен такий банк, який вигадує не зрозумілі причини про платоспроможність. Закінчиться термін депозиту, перейду на інший банк.
Приватбанк
Ответ банка
14 ноября 2019, 10:38
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. Не варто забувати і те, що банк звертає увагу, як часто клієнт використовує картку, тобто чим частіше Ви проводите оплати, тим більша ймовірність схвалення ліміту. Ще може допомогти довідка про доходи, документи на майно, закордонний паспорт, при наявності віз за останній рік або декларація про доходи ФОП, якщо вона у Вас є.
Ці документи є не обов'язковими, проте вони збільшать Ваші шанси на установку бажаного ліміту на картці.

Комментарии - 2

+
0
helena45
helena45
14 ноября 2019, 12:12
#
Почти та же ситуация. Какое-то время была активна у меня «оплата частинами», воспользовалась несколько раз, все своевременно погашала, без %, без долгов. И только выплатила последнюю часть, через несколько дней-пропала услуга частями. Все те же шаблонные объяснения: пользуйтесь картой( и коммуналка и продукты и депозит). У меня на 12000, почти прямым текстом оператор:-потратьте все 12 тыс. Что я и сделала, взяла на карту плиту газовую, осталось 80 грн, так и не появилась услуга. А вот у кума, долги, проценты больше 2х лет платит, а «оплата частинами» активна, сама видела-10 тыс. грн
Парадокс. Сейчас более активно пользуюсь картой Монобанка, пока не отобрали «частями», да и коммуналка без комиссии, что не скажешь о Привате, и кешбек можешь выбрать на разные продуты, товары, услуги, рекомендую))
+
0
R Юрий
R Юрий
14 ноября 2019, 13:01
#
Зря вы уменьшили лимит, потом тяжелее его назад вернуть. Я так тоже раз сделал, потом уже не давали. Но через месяц или два дали. Так что ждите, может вернут ваш лимит. Хотя я бы 75т не брал бы можно и в два раза меньше.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Все курсы банка