Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Державний Банк, який нагло грабує

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Андрей Качмарик 19 сентября 2019, 10:33
Мене звати Качмарик Андрій Романович, представляю інтереси свого родича Качмарик Романа Романовича.

На щастя, я відмовився від цього «дибільного банку! і перейшов в МоноБанк, де оператори розуміють і знають послуги, а не відповідають 30 хв на одне питання, або переключають 4 рази з оператора на оператора… Аби вияснити причину нарахування „без підставних штрафів“.

Раніше у мене була проблеми з Банком, банкомат не видав гроші, а списав! Інкасатори не виявили зайвих грошей, коли я написав заяву в поліцію. Лише після звернення в засоби масової інформації і статті на Мінфіні допомогли знайти ці гроші, які ніби то інкасатори не виявили ) Від тоді мені дали „на завжди“ безкоштовний голд клуб.

Але ситуація з братом ще цікавіша… )

Брат у 2016 році відкрив голд карту по запрошенню мене, як агента…

І не користувався нею, йому нараховано було за „участь в голд клубі“, який повинен давати пільги в чергах — хоча їх немає фактично!!! Все по черзі йде, люди не пропускають а працівники нічого з цим не роблять». Ну от заплатив «3800 грн» — за участь. Піздець!!!

Ми були в Польщі.

Так, як по моєму прохані була відкрита карта — я взявся погасити цю повну заборгованість. І 20.06.209 о 17:42 я перевів на карту брата 3800 грн. Є підтвердження. В той ж момент звернувся в чат, де працівники підтвердили(є скрін!!!) відстутність заборгованісті.

Через більше тижня брат пішов у відділення і закрив карти, а також запевнили нас в Банку що він більше не учасник голд клубу. Знаючи ПриватБАнк, який найобує!!! Пробачте шанові читачі форуму, але Банк заслуговує на таке висловлення.

Сьогодні до брата телефонує співробітник із Департаменту простроченої заборгованості і нагло говорить розмовляє з ним повідомляючи про прострчоенну заборгнованість у розмірі «90 грн». Він зателефонував одразу мені. Я знайшов усі скріни і знову звернувся в чат ПриватБанку вияснити чому. 40 хв чекав на відповідь з різних операторів. І почув зовсім інше, що це за те поповнилась віртуальна карта, де УВАГА — 1)спочатку працівник в чаті каже що оплата в інтернеті, а потім 2)Що це «службова операція, а що за операція працівник повідомити не зміг… Пзд… 3)Хоча саме цікаве, що працівник який телефонував сказав що заборгованість була через голд клуб 90 грн. В чаті кажуть 80,1 грн… При цьому, що баланс був 1) позитивним 2)є депозит у Банку… Скільки розбіжностей і невідповідностей!!!.. Скріни усі зберігаю. Сьогодні брат уже відкрив карту МоноБанку. І на щастя йде від „придукрів“… А цю ситуацію буду тримати саме я на контролі, аби а) закрили заборгованість 80,1 грн чи 90 грн не знаю… Б)компенсували мені час і нерви на операторів, які не говорять щось інше. Я знаходжусь за кордоном. Мій номер телефону у Банку є! Чекатиму швидкого реагування, або окрім звернення до засобів масової інформацію ще звернемось в суд за масовий обман і не достовірну інформацію, яку надають працівники Банку! Ми достатньо заплатали Банку за всі роки, тепер пора нам платити…
Приватбанк
Ответ банка
19 сентября 2019, 11:16
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вашого родича одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.

Комментарии - 1

+
+1
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
19 сентября 2019, 14:50
#
Ви це серйозно - за 90 грн. до суду? Тобто за 3800 до суду не було бажання звертатися і мовчки заплатили, а ще 90 не хочете? Мда… Цікава позиція... І не зрозумів, де масовий обман у цій історії? :)
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.1 45.1
USD 40.75 41.35
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.1 45.1
USD 40.75 41.35
Все курсы банка