Банк списав МОЇ гроші щоб зарахувати мені бонуси

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Henri Demianovich
Ви колись отримували відсотки на залишок власних коштів? Гадаю так, майже всі банки вам нададуть таку можливість. Як виглядає зарахування відсотків у нормальному банку? Банк нараховує вам Х гривень відсотків, стягує з них У гривень податку, та перераховує на ваш рахунок (Х-У) гривень, і всі задоволені. Як зробив приват? Він перерахував мені Х гривень на БОНУСНИЙ рахунок, з якого я не можу їх зняти, а можу ЛИШЕ витратити ЛИШЕ в окремих магазинах, і разом з тим він списав з мого рахунку У податку з МОЇХ ВЛАСНИЙ ГРОШЕЙ, які я міг зняти, витратити будь куди, розпорядитися ними на власний розсуд! Якби на моєму рахунку не було б грошей — банк би загнав мене в овердрафт, і почав би нараховувати штрафні санкції за це.
Це жахливо, мало того, що не такі вже й великі відсотки банк не видає, а нараховує бонусами, так ще і списує МОЇ реальні гроші, замість того, щоб нарахувати менше бонусів!
Приватбанк
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що у Вас склалась негативна думка про банк.
«Бонус Плюс» — це програма, з якою Ви отримуєте бонуси у вигляді грошей за кожну покупку. Досить просто розраховуватися карткою в торгових точках програми з логотипом «Бонус Плюс». А накопичені бонуси можна знову витратити! У всіх Ваших карт один рахунок «Бонус Плюс».
Витратити бонуси Ви можете на покупки товарів і послуг в мережі магазинів «Бонус Плюс» з будь-якої Вашої картки ПриватБанку, крім корпоративних карт.
Хочемо зазначити, що податок стягується з нарахованих відсотків на рахунок «Бонус Плюс», а не з особистих коштів на картці.
Що ж стосується можливості оплати бонусами, Вам достатньо сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку «Бонус Плюс». Переглянути мережу магазинів «Бонус Плюс» Ви можете за посиланням: https://bonus.privatbank.ua/ua/
З повагою, ПриватБанк.

R Юрий
R Юрий
3 августа 2019, 20:42
Насколько мне известно то налог снимается именно с начисленных процентов, но никак с ваших средств.
3 августа 2019, 23:59
Сперва банк списал налог, затем списал на бонусный счет проценты, а затем пополнил мне счет. Я совсем запутался :( В любом случае процентов я не получил, они все бонусные, и сейчас пытаюсь понять, потерял ли я что-то
4 августа 2019, 0:12
Https://bit.ly/2KmU6X3 В приват24 на андроид отображается только списание процентов
sergunya73
sergunya73
4 августа 2019, 9:08
Судя по остатку на счету https://bit.ly/2OGZM3m сперва происходит списание, потом начисление. Но в любом случае это делается почти одновременно и никаких ужасов с загоном карты в «минус» с последующим начислением штрафных санкций не наблюдается.
4 августа 2019, 16:38
Похоже так и есть и я немного рано начал паниковать. Дело в том, что в мобильном Приват24 этого всего нету, там только 1 платеж - списание налогов. А в веб-версии все есть.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Банк списав МОЇ гроші щоб зарахувати мені бонуси