Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Приватбанк: необгрунтоване зниження кредитного ліміту і ліміту по оплаті частинами

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Alex Ghost 8 июля 2019, 16:36
Хотів поділитись власним досвідом співпраці з приватбанком, останні два роки якість послуг якого досить стрімко знижується і примушує клієнтів переходити в інші банки (здається це робиться поступово і
Являюсь клієнтом банку 7 років. 02.07.2019 отримав смс з банку про зменшення кредитного ліміту з 60 тис. до 2 тис. грн, впринипі звісно це не вперше з невідомих мені причин трапляється.

Як завжди, завантажив всю актуальну інформацію на limit.pb.ua (декларацію, тех паспорти, закордонний паспорт, інші документи), вказав бажаний ліміт, але цього разу щось пішло не так, повідомлення про розгляд заявки я так і не отримав.
І так вхідні дані, для алгоритму привату нажаль виявились не суттєвими:
1. депозит в приваті 30 тис. грн
2. оф. дохід 100+ тис. грн на місяць (ФОП в приваті також)
3. рух коштів по рахунку фіз. особи в приваті 100-150 тис. грн в місяць
4. 2 авто (вартістю близько 800 тис. грн)
5. нерухомість (вартістю ~1.5 млн грн.)
6. жодної прострочки по будь-яким кредитам, також всі договори по оплаті частинами були оплачені достроково, більшість який через 7-30 днів після відкриття.
7. Постійно користуюсь багатьма продуктами привату, а також картами привату

Листа про статус заявки не отримав, вирішив звернутись до кол-центру приват банку, потім декілька разів в онлайн чат.
В результаті одного разу «фахівець» написав, що кредитний ліміт було збільшено до 50500 грн., але він так і не застосувався, тому другого разу мені повідомили, що мені було відмовлено в збільшенні ліміту

Ніяких адекватних коментарів не зміг отримати про причину зниження ліміту, якщо всі дані було завантажено на limit.pb.ua.
Кожного разу одна відмовка чи відписка з тим, що потрібно виконати, щоб мати більші шанси для зміни ліміту (всі пункти які були названі я виконую)
Резюмуючи про розгляд заявки: стандартний бла-бла-бла про мат модель, 1000+ показників.
Але «фахівці» з привату окрім стандартної фрази, якщо не можуть знайти агрументи так нічого більше і не змогли вивчити.

До речі, починаючи з 01.07.2019 бачу дуже багато помилок та збоїв в роботі практично всіх сервісів привату,
також багато знайомих мають проблеми приблизно починаючи з 01.07.2019.

Хотілось би побажати Приватбанку не втрачати клієнтів, а вирішувати проблеми по-дорослому: лояльно ставитись до клієнтів, підвищувати рівень кваліфікації співробітників, а також визнавати помилки в роботі своїх сервісів.
Приватбанк
Ответ банка
8 июля 2019, 17:41
Добрий день!
Нам шкода, що сталася така ситуація. Для того, щоб ми змогли розглянути можливість надати Вам бажану суму кредитних коштів — рекомендуємо надати в банк декларацію про доходи. Це значно вплине на отримання позитивного результату.
Вибачте за доставлений дискомфорт.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 12

+
0
corsww
corsww
8 июля 2019, 17:25
#
Автору . Все ваши выкладки понятны. И зря вы так напрягались. На самом деле в приват в связи со сменой президента так колбасит уже не первую неделю, что мама не горюй. Часть крыс бежит, часть не знает удержатся ли на местах. Отсюда и все беды Так что от вас там ничего не зависит.
+
0
Alex Ghost
Alex Ghost
8 июля 2019, 17:41
#
Та с коментарием особо не напрягался, просто за последние пару месяцев, уже так намучился с приватом и их кол центром, постоянно приходится через кол центр решать все вопросы, что не есть нормально. Просто хотелось бы чтобы потенциальные клиенты знали куда они хотят понести свои деньги.
+
+1
corsww
corsww
8 июля 2019, 17:46
#
Ну как не грустно я был клиентом привата почти четверть века. К сожалению сам вынужден уходить. Нынешнее их руководство по моему планомерно гробит банк. А мне с такими не по пути.
+
0
Alex Ghost
Alex Ghost
8 июля 2019, 17:46
#
Шановний співробітник банку, якщо ви не читаєте коментарі уважно, то краще не відповідайте на них. У другому абзаці я написав, що відправив декларацію. Дякую за допомогу, але перелік документів я уже як мінімум 4 рази отримав від ваших так званих фахівців.
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
9 июля 2019, 10:23
#
Дякуємо за Вашу готовність до співпраці. Після виконання рекомендацій про надання документів, банк протягом місяця проаналізує ситуацію і проведе перегляд рішення.
+
0
Alex Ghost
Alex Ghost
9 июля 2019, 11:20
#
До співпраці з вашим банком я точно не готовий, мені без різниці будете ви переглядати рішення чи ні, ваша скорингова модель не надає ніякої інтерпретації отриманих результатів, тому ви не можете агрументувати, чому система вирішила змінити кредитний ліміт. Скорингова модель без інтерпретації результату немає жодного сенсу, і не важливо вона використовує 1 параметр чи 1000+. 

Я написав даний відгук лише з двох причин, щоб інші користувачі бачили, з якими саме проблемами зіштовхуються клієнти банку та зважували чи приносити свої гроші в ваш банк, і друге - з надією, отримати все таки хоча б якусь агрументацію від співробітників приватбанку для того, щоб можливо виправити ситуацію зі свого боку чи хоча б уявляти, що не так із моїм фінансовим станом, що я не можу розраховувати на кредити в банках.
+
+1
Toxa David
Toxa David
9 июля 2019, 12:45
#
«з надією, отримати все таки хоча б якусь агрументацію від співробітників приватбанку» — яка аргументація коли в методичці тільки про математичну скорінгову модель и 1000 параметрів написано, а на наступній сторінці вже про кассу, магазин, і хозяїна магазину, який забирае гроші протягом десяти днів.
+
0
Toxa David
Toxa David
9 июля 2019, 12:59
#
«щоб можливо виправити ситуацію зі свого боку чи хоча б уявляти, що не так із моїм фінансовим станом» - с бубном вокруг отделения банка танцевать пробовали? Мне например помогло получить кредитный лимит сначала 20 000грн. потом 50 000грн.
+
0
Alex Ghost
Alex Ghost
9 июля 2019, 13:13
#
Пока не пробовал :) Сейчас суть не в том чтобы получить лимит, пусть он себе будет хоть и 0 грн, мне вприципе уже без разницы, но просто интересно что послужило причиной снижения лимита, если все было стабильно нормально. Пытался как-нибудь прояснить ситуацию у сотрудников банка, чтобы получить информацию по каким параметрам я их не устраиваю как заемщик, но кроме стандартных фраз я так никакого ответа и не получил, что я не считаю нормальным поведением банка. + ко всему очень интересно один раз они даже сказали что лимит все таки повысили, но уже через несколько дней они отрицают эту информацию хотя я им скриншот отправлял из онлайн чата.
+
0
Toxa David
Toxa David
9 июля 2019, 14:36
#
Конкретного ответа не получите и не надейтесь. Проблемы не у вас - проблемы в банке :( И банк перекладывает свои проблемы на ваши плечи.
+
+1
Toxa David
Toxa David
9 июля 2019, 13:26
#
Выписка из личной переписки с Приватом. Приват, Вопросы к банку, 15 стр. 12 октября 2017. Текст: «Спасибо Банку за стандартный ответ. Но интересно кто тогда может получить кредитный лимит? если Кредитная история чистая — за 5 лет ни одного кредита, Наличие депозитов — 130000гр. Обороты средств — как минимум 8000гр/мес. (зарплата 6000 + 2000 проц. по депозиту). Другие факторы — ну хреновый из меня танцор с бубном, танцую как умею. Через 30 дней будет поздно и товар уйдет и срок депозита заканчивается в декабре. Вывел доллары из-за резкого падения процентной ставки с 12% до 4%, выведу и гривну из-за отношения банка к постоянному клиенту. Сказали бы честно оплата частями на данный момент не работает из-за денежных проблем банка». Через два дня дали.
+
+1
Toxa David
Toxa David
9 июля 2019, 13:34
#
Как время бежит. Сравните проблемы декабря 2017г. и сегодня. https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/113924/#com3308010 Впаривание услуг кредитного лимита «Приватбанк 30.11.2017 року без мого відома, без заяви від мене і без мого узгодження надає мені кредитний ліміт на сумму 50 тисяч гривень»,
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.2 45.2
USD 40.65 41.25
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Приватбанк: необгрунтоване зниження кредитного ліміту і ліміту по оплаті частинами