Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Зелена помийна яма

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
kamizelka 3 мая 2019, 21:21
При виникненні прострочки покопалися в моїй історії платежів, витягли звідти номери телефонів, які поповнялися картою і надзвонювали декілька днів. Люди абсолютно ліві, номери ніде не засвічені, тим більше власники цих номерів не є клієнтами Привату. На мою скаргу в Національний банк, яку перенаправили в Приват знову надзвонювали мені аж поки мені не набридло і я не взяла трубку. Шкодую, що взяла бо якась хамка нагрубіянила. Скарга була письмовою, тому і відповідь давайте письмово, не треба мені наярювати, я не бажаю спілкуватися з вашими некомпетентними співробітниками.
Короче, прислали відписку, що вони мають повне право чіпати сторонніх осіб бо я підписала Умови і правила.
По-перше — це ще треба довести чи я їх підписувала. По-друге — ці люди не являються моєю власністю і я не можу надавати дозвіл на те, щоб Приват порушував їх громадський спокій.
Також фото, які робляться при видачі кредитних карт гуляють по базах даних мікрозаймових організацій. З них роблять колажі різного змісту — від порно до прохання про збір коштів і гуляють по соцмережах.
Ніякого захисту персональних даних.
Надзвонюють із рекламою своїх продуктів людям, які обходять Приват десятою дорогою.
Хитра схема із відсотками по кредитній карті: якщо берете Оплату частинами то будьте готові добряче переплатити, так як при оплаті кредитними коштами +4% в місяць, а за самі кредитні кошти +3,5% в місяць. Це при тому, що сама послуга +30% від вартості продукту. Якщо взяли 1000 по Оплаті частинами то повернете 1000+300( 30%)+350 (10 платежів*3,5% відсотки по кредитній карті за використаний ліміт)+400 (якщо на карті був мінус і погашалося ніби за рахунок кредитних коштів)= 2050 грн
Черги довжелезні. Щоб отримати міжнародний переказ треба оформляти картку банку.
При отриманні карти на руки не видають ніяких документів, лиш рекламну брошурку розіром з калькулятор. Ставите підпис в їхньому планшеті і навіть не понятно що підписуєте. А потім їх оператори волають — а ви підписували!
В судах по кредитних картах Приват не може навіть доказати факт видачі кредитних коштів. Бо в них не документи, а фількіні грамоти. Роблять ставку на неграмотність населення + залякування та телефонний тероризм.
Приватбанк
Ответ банка
PrivatBankQM 4 мая 2019, 10:16
Доброго ранку!
Ми б не хотіли, щоб у Вас склалася негативна думка про банк.
Дозвольте повідомити, що згідно з чинним законодавством та умовами договору, укладеного між ПриватБанком і позичальником, банк має право повідомляти третіх осіб про факт наявності простроченої заборгованості у клієнта. Дане повідомлення було залишено в силу втрати зв'язку з клієнтом і порушення виплати за договором, таким чином клієнту надано номер зворотного зв'язку з банком для вирішення проблемної ситуації.
Також хочемо зазначити, що персональні дані, котрі містяться в базі даних банку не передаються стороннім організаціям та належно захищені банком. Що до дзвінків рекламного характеру, то власнику номера на який надійшов дзвінок, достатньо звернутись в банк будь-яким зручним способом, щоб відключити подібні дзвінки.
Хочемо звернути Вашу увагу, що вся інформація, щодо умов і тарифів по картам та послугам ПриватБанку міститься у відкритому доступі на нашому сайті(privatbank.ua). При користуванні сервісом «Оплата частинами» можна не сплачувати зайвих відсотків, для цього достатньо лише своєчасно поповнити карту, щоб щомісячний платіж був списаний за рахунок особистих коштів без комісії. Пропонуємо Вам ознайомитись з інформацією за посиланням (https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna), що дозволить Вам користуватись картою Універсальна в рамках пільгового періоду та не сплачувати відсотки за користування кредитними коштами.
Ми постійно працюємо над покращенням якості обслуговування, проводимо набір та навчання персоналу. А також розвиваємо велику мережу банкоматів та терміналів, що в купі з сервісом «Приват24» дає можливість проводити більшість операцій, в тому числі отримання міжнародного переказу, без звернення у відділення, або навіть не виходячи з дому.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 1

+
+30
Toxa David
Toxa David
5 мая 2019, 0:48
#
Не хочется даже комментировать этот замес, когда смешалось в кучу все и кони и люди и залпы тысячи орудий… Остановлюсь только на услуге Оплата частями. Перед пользованием не плохо бы почитать условия и тарифы по услуге. Нет конечно можно и микроскопом гвозди забивать — не запрещено но зачем если есть молоток? Не однократно пользовался услугой — удобно и дешево. Последняя покупка на 20 000грн. с разбивкой на семь месяцев и переплатой всего 20грн. Естественно оплата всех ежемесячных платежей из личных средств на карточке и никаких кредитов. Но одно дело сразу вывалить 20 000грн. и совсем другое платить по 2 500грн. каждый месяц (учитывая первый платеж с карточки 2500х8=20 000+ (2500х0,1% х7)=20018грн.)
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.15 45.15
USD 40.6 41.2
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.15 45.15
USD 40.6 41.2
Все курсы банка