Погрози призупинити обслуговування рахунків

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Oleksii Movchan
Прошу пояснити погрози, що мені надходять: «Протягом п'яти днів зверніться з паспортом та ІПН до відділення банку. Інакше банк буде змушений призупинити обслуговування Ваших рахунків.»
Я працюю за містом — виїжджаю з дому в 7:00, повертаюсь після 20:00. Поблизу відділень Приватбанку немає. В робочий час потрапити у ніяке відділення не можу. Хіба що брати спеціально день «за свій рахунок» — а це обійдеться мені в досить значну суму просто щоб оператор в черговий раз відсканувала мій паспорт!
У вихідні ж потрапити до чергових відділень практично неможливо через величезні черги.
Крім того, восени минулого року я перевипускав карту «Універсальну» і надав банку весь пакет документів. З тих пір нічого не змінилось.
Оператор на гарячій лінії пояснити нічого не може.
Приватбанк
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що дана ситуація завдала Вам незручностей.
Це вимога законодавства України: банки не можуть обслуговувати клієнтів, якщо в базі заповнені не всі їх дані.
З цієї причини просимо Вас звернутися в будь-яке зручне відділення ПриватБанку з паспортом та ІПН.
Ознайомитися з графіком роботи відділень Ви завжди можете за посиланням: https://pb.ua/map
З повагою, ПриватБанк.
Минфин
Ответ администратора
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 17.03.2019).

martin11
martin11
12 марта 2019, 20:35
Пойти закрыть карты и послать на х за такой ответ куда смотрели когда открывали почему не сканировали уроды
12 марта 2019, 22:23
Повторю ще раз:
1. В вересні 2018 р. з метою перевипустити карту Універсальну я прийшов з УСІМА можливими документами (в т.ч. ПАСПОРТОМ і ІПН) у відділення Привату за адресою вул. Хрещатик, 46а.
2. Консультантом з усіх цих документів були успішно зняті копії (кожна з них була завірена моїм підписом), після чого мені була видана нова карта.

ЗАПИТАННЯ:
1. Для чого знімались копії з моїх документів і куди вони поділись з бази даних, якщо через кілька місяців банк не може їх знайти?
2. Чому консультант не заповнив ВСІ дані клієнта, які необхідні для його обслуговування?
zolder79
zolder79
13 марта 2019, 13:53
Я в такой же ситуации, ни куда не ходил целый год! И ни кто не преостанавливал обслуживания моих счетов! А когда сходил по другой потребности, за одно и актуализировал! Попутно мне втюхали повышение кредитного лимита и рассказали о куче возможностей выиграть поездку в диснейленд, а про то что будет взыматься допкомиссия при оплате коммуналки, не сказали! Что из этого вышло, можете прочитать тремя отзывами ранее! Не ходите в отделение привата, пока Вам самим это очень не понадобится! Это замануха, что бы втюхать Вам очередной банковский продукт!
Алексей Клименко
Алексей Клименко
13 марта 2019, 14:05
К сожалению приват слепоглухонемой и повторять им что то безполезно. Единственный выход с этим банком — закрыть счета, взять справку о отсутствии задолженности и пускай он тонет без вас.
Zhmunya
Zhmunya
16 марта 2019, 15:11
Тупость ПриватБанка умиляет.
ИНН не меняется никогда — зачем его обновлять?
ТС никуда не ходите, если ранее вас обслуживали, то ИНН у них есть, а скан-копию пусть делают с ранее предоставленных бумажных копий.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Погрози призупинити обслуговування рахунків