Шахрайство у Приватбанку!

Проблема решена
Олена Кравчук
Новий вид шахрайства від Приватбанку: 23.02 я розрахувалася зарплатною карткою, як зазвичай, у термінали двох магазинів на суму 559 грн та 23.90 грн, мені видали чек, все ок. Тут 26.02 я бачу, що в мене на зарплатній картці — 439 грн, не зрозуміло звідки може бути мінус на зарплатній картці, коли гроші були, дзвоню на 3700, де мені відповідають, що ці кошти в мене було списано з картки двічі і вони пішли у якийсь там резерв згідно міжнародних договорів, при чому ні у виписці, ні у чеку це не можна побачити, лише представники банку це бачать і що УВАГА мої ж власні кошти, які знято було без мого відома і не ясно на який там резерв і який може бути резерв, якщо я розрахувалася власними коштами, буде мені повернуто через 15 днів! Сьогодні мені приходить повідомлення, що мій запит оброблено і суму у 23.90 грн мені не повернуть, бо знову УВАГА, якщо сума, яка береться у резерв менше 355 грн її можуть не повернути. Іншу суму 559 грн мають повернути протягом 15 днів, чекаю хоча б ці кошти. Оператор банку сказала, а типу ви самі винні, бо якщо термінал, де ви розраховуєтеся карткою, не Приватбанку, то відбувається таке резервне списання коштів, хоча до цього ніколи таких питань не виникало, а можливо я просто була не уважна і вони постійно займалися цим шахрайством. На питання, чому клієнтів не попереджають про такі свої оборудки, вони промовчали. Ясно, що за 23.90 грн писати заяву в поліцію нема смислу, але в яких ж це масштабах тоді крадуться гроші, якщо сума менше 355 грн з резерву не повертається і які це такі міжнародні платіжні договри можуть красти твої ж гроші?!
Приватбанк
Доброго вечора!
Нам шкода, що Ви отримали негативний досвід. Дозвольте нам розібратися в ситуації. Укажіть, будь ласка, в особистому повідомленні Ваші контактні дані, щоб ми перевірили інформацію та змогли Вам надати відповідь.
Минфин
Ответ администратора
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 28.02.2019).
Користувач надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами банку.

corsww
corsww
27 февраля 2019, 18:52
Молодцы. Во многих странах переходят или уже перешли на расчет карточками. И я только за. Потому что это и правда удобно.И только в нашей стране все делается для того, чтобы запугать клиентов это делать. Парадокс просто. При этом не гнушаясь еще и украсть у клиента. И кто будет расплачиваться картами в магазине? Если тебя на полмесяца могут тупо оставить без средств к существованию.Или клиенту надо в каждом магазине уточнять а чьи у вас терминалы и требовать сертификат на терминал? Абсурднее и позорнее ситуации трудно себе и представить. Оставить человека без денег и еще лицемерно врать в лицо.
Взял себе на заметку. Теперь расплачиваюсь только наличными.
Алексей Клименко
Алексей Клименко
28 февраля 2019, 10:52
Странно что вы это только поняли, уже давно только наличка. Здесь через отзыв подобная ситуация. А еще они умеют на этот минус начислять проценты и поскольку возврат средств от Визы или Мастеркард может затянуться до 120дней ато и вообще не произойти — мозг клиенту вынесут основательно. Вот красочное подтверждение моих слов, если интересно и есть время можете ознакомиться.(сам ознакамливался — рекомендую, есть что посмотреть и послушать)