Жах, просто жах, нікому не раджу!

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
микола Тополь
Маю в банку два рахунки: депозит фізичної особи та розрахунковий — юридичної особи. Вчора прийшовши у свій банк із-за відсутності керуючої мені не допомогли. Сьогодні о 15 годині прийшов до банку, загальна зала, обслуговують клієнтів двоє співробітників, став у чергу. В.о. керуючого Водолазька передімною мовчазливо пішла. Повернувшись, не вітаючись запропонувала стати вже в іншу чергу. Зачинилась в окремій кімнаті. Через півгодини вийшла одягнена взагалі з приміщення банку. Дочекавшись черги до єдиного співробітника, остання не вирішила мого питання. Буду закривати рахунки в цьому Приват-банку та перейду до Ощадбанку, зайшовши до якого до мене відразу підійшов працівник, привітався, допоміг, запропонував присісти випити води чи кави.
Приватбанк
Добрий вечір!
Ми щиро приносимо вибачення за якість обслуговування в нашому відділенні та хочемо повідомити, що описана Вами ситуація не залишиться без уваги наших фахівців. Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Про рішення Вам повідомлять відразу, як тільки будуть результати. Вибачте за надані незручності.
З повагою, ПриватБанк.
Минфин
Ответ администратора
Відгук не підтверджений «Мінфіном» 19.02.2019
Користувач не надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами банку.

15 февраля 2019, 19:42
До Ощадбанку, зайшовши до якого до мене відразу підійшов працівник, привітався, допоміг, запропонував присісти випити води чи кави - а меню сразу предложил? Дежурное блюдо какое сегодня?
Maxim Kh
Maxim Kh
15 февраля 2019, 20:44
MykolaA, к Вашему сведению, это жест гостеприимности и уважения клиента.
16 февраля 2019, 10:09
Ради этой фразы стоило регистрироваться!