Ужас!! Жах!! Гірший банк

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
luktim
Чому коли телефонуєш на гарячу лінію на номер 3700 потрібно слухати 5 хвилин непотрібної інформації, якщо потрібно екстренно звязатися з оператором, це ж на хвилину Екстренна лінія і коли врешті-решт дозвонився, то оператор незацікавлений у вирішенні даної проблеми проблеми і вкінці кінців так і не вирішив і плутається у своїх відповідях ( то пів години тому було неправильно введено пароль то можливо це було декілька днів тому). Чому приват24 коли входиш і вводиш номер, натискаєш далі а вони телефонують на номер і говорять що я подав заявку на зміну пароля ( якщо я до пароля навіть не дійшов). Користуюся різними картками різних банків. Цей найгірший!!! Дістало!!!
Приватбанк
Ми активно займаємося питанням скорочення часу очікування наших клієнтів. Сподіваємося, надалі ми зможемо змінити Вашу думку.
При вході в Приват24 система запитує відновлення пароля у випадку, якщо раніше Ваш аккаунт був заблокований після невдалих спроб введення пароля.
Що стосується консультації оператора, уточніть, будь ласка, в особистому повідомленні дату звернення, і Ваш контактний номер. Ми обов'язково проведемо роботу з співробітником, щоб в подальшому подібних ситуацій не виникало.
Минфин
Ответ администратора
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 29.01.2019).
Користувач не надав документи на вимогу адміністрації сайту, що підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.