Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ПриватБанк обнаглів.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Dimon Nort 6 декабря 2018, 16:57
Доброго дня. В мене така ситуація. У 2011 році мені ПриватБанк відкрив карту «Юніор», мені було тоді 16 років. До 18 років я нею користувався і мав на ній кредитний ліміт 300 грн. У 2013 році я не пам’ятаю по якій причині пішов у Приват Банк для вияснення деяких питань по картці і мені там запропонували змінити мою карту «Юніор» на карту «Універсальна» без збільшення кредитного ліміту, ліміт так і залишився 300 грн. Я погодився та змінив картку, протягом декількох місяців я нею користувався, але потім я вратив свою карту і по не відомих мені причинах я не пішов у банк для відновлення картки і я забув про неї. На цій карті були використані кредитні кошти у розмірі 280 грн. За весь час поки я сам не пішов у банк мене ніхто не повідомляв про мій борг перед ПриватБанком і моїх батьків також не турбували по цьому питанні. У 2016 році я звернувся до банку для відновлення своєї карти, так як вона мені на той час була потрібна. Під час оформлення картки мене працівник банку повідомила про мій борг перед банком. Я згадав про 280 грн використаного кредиту. Вона мені повідомила про всю суму заборгованості включаючи штрафи та відсотки, сума була приблизно 12000 грн. Я був у шоці як з такої не великої суми заборгованості могли нарахуватися такі відсотки! З того часу я принципово не приймав ніяких рішень що до цього кредиту. Наразі станом на грудень 2018 року повна сума до повернення становить майже 54000 грн. Скажіть будь ласка як таке можливо борг їз 280 грн переріс у 54000 грн. Я розумію що пройшло багато часу і за цей час повинні були нарахуватися відсотки та штрафи, але не устільки разів більше. Коли у 2016 році я згадав про заборгованість я був готовий що там «наросте» велика сума, але не на стільки велика.
Приватбанк
Ответ банка
6 декабря 2018, 17:11
Шановний Автор!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією.
Згідно з діючим договором у разі використання кредитних коштів після виходу з пільгового періоду потрібно щомісячне внесення коштів. За необхідності Ви маєте можливість внести не всю суму кредиту відразу, а обмежуватися щомісячними мінімальним платежами в розмірі 5% від залишку заборгованості, але не менше 100 грн.
Якщо було порушено умови договору, рекомендуємо провести всі передбачені договором платежі й надалі дотримуватися правил погашення (http://pb.ua/platezhnie-karty/universalna/).
Щоб перевірити конкретно Вашу ситуацію та розглянути можливість надання реструктуризації, просимо повідомити на help@pb.ua номер картки, суть питання та контакти для зв’язку. Після опрацювання зазначеної інформації ми зможемо дати відповідь по суті.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 4

+
+57
Олег Хрусталёв
Олег Хрусталёв
6 декабря 2018, 19:07
#
Ни в коем случае не вносите ничего, ни копейки. Не признавайте долг (не просите реструктуризацию либо другие просьбы с целью погасить долг), не разговаривайте с ними. Пусть идут в суд. Сроки исковой давности давно прошли. если подадут в суд — смело отменяйте судебное решение по причине уплывшего срока.
+
+31
sanch ☺
sanch ☺
6 декабря 2018, 22:43
#
По карте юниор не могла быть кредитная линия, так как Вы на тот момент были несовершеннолетним (до 18 лет). С 2018 года, вроде уже с 16-ти.
Банк может заявить и 1 млн. гривен, но довести это в судебном порядке не сможет (если Вы с этим не согласитесь), кроме того сроки исковой давности… Правда все это ему не помешает списывать деньги с Ваших счетов и постоянно увеличивать надуманный долг.

Поэтому, если не хотите сюрприза от банка — никогда более не пользуйтесь его услугами. Будут звонить — посылать в Гаагу или прямым текстом к партизанам в лес.
+
+45
vitalinka82
vitalinka82
7 декабря 2018, 6:29
#
Улыбнуло
по неизвестным мне причинам я забыл про этот долго и заплатить, конечно, тоже
по теме
кредитная линия открывалась и детям до 300 грн. с разрешения родителей
не платить уже ничего, ждать суда, вынесут сумму меньше, конечно
Ваши родители за Вас погашали автоматом Юниорку, а Универсальную нет, Вы же большой уже, просто щабыли об этом.
+
+15
Toxa David
Toxa David
7 декабря 2018, 9:18
#
Відповідно до статті 256 ЦК України позовна давність – це строк, у межах якого особа може звернутися до суду з вимогою про захист свого цивільного права або інтересу.
Сплив позовної давності, про застосування якої заявлено стороною у спорі, є підставою для відмови у позові (частина четверта статті 267 ЦК України).
Статтею 257 ЦК України встановлено загальну позовну давність тривалістю у три роки. Рассматривая дело №6-16цс15 (Постанова від 11 березня 2015 року), Верховный суд постановил, что на возврат долгов (кредитов) у банкиров есть три года — ко всем спорам с должниками будет применяться только этот срок исковой давности, если человек не поставил свою подпись под документом с его продлением.
Согласно ЗУ «Про споживче кредитування», который вступил в действие с 20.06.2017 стаття 21 2. У договорах про споживчий кредит пеня за невиконання зобов'язання щодо повернення кредиту та процентів за ним не може перевищувати подвійної облікової ставки Національного банку України, що діяла у період, за який сплачується пеня, та не може бути більшою за 15 відсотків суми простроченого платежу.
Сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення зобов'язань споживачем на підставі договору про споживчий кредит, не може перевищувати половини суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка