Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Оператори не знають про існування банківської таємниці

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Okk 20 августа 2018, 12:14
Давно користуюсь послугами Приватбанку і досі була цілком задоволена. Але…

Вчора один із операторів Приватбанку у чаті видав мою банківську інформацію сторонній особі. Мені пощастило, що ця особа є моїм родичем. Проте я не думаю, що співробітники банку мають право повідомляти будь-яку інформацію про клієнтів без їх дозволу або постанови суду.

Зважаючи на той факт, що нещодавно я з«ясувала, що „оформила кредит“ в інтернет-компанії, про існування якої навіть не знала, подібна ситуація дещо насторожує. Тепер я розумію, що аби отримати мої персональні дані, достатньо просто слізно попросити якусь „милу дівчинку-оператора“.

Крім того, о 20:22 того ж 19.08.2018 на мій телефон прийшов пароль для входу на сайт Українського бюро кредитних історій. Я пароль не запитувала, але моя родичка саме в цей час з«ясовувала щось з Приватбанком. Тож я так розумію, цей запит робив оператор, щоб пояснити моїй родичці (що прописана на одній зі мною жилплощі, але проживає за іншою адресою), чому та не може отримати кредит. Оскільки пароль прийшов на мій телефон, оператор, очевидно, не мав права на доступ до цієї інформації. Очевидно, я повинна була сказати цей пароль своїй родичці (пропущений дзвінок від неї разом з смс-кою я побачила кількома годинами пізніше), а вже вона передала б його оператору. Але це, ясна річ, уже мої домисли.

Згадуються коментарі до всіх повідомлень про шахрайства і фінансові махінації: „Пам“ятайте! Співробітники банку НІКОЛИ по телефону не запитують у вас номери карток, паролі і т.д.» Очевидно, вони просять, щоб про це вас запитали родичі.

А коли я зайшла до кабінету Приват24, щоб на це наскаржитися, зрозуміла — перші і останні цифри номера мого віртуального рахунку (убий не пам»ятаю, коли і навіщо його оформила) лише однією цифіркою відрізняються від перших і останніх цифр номера картки, на яку було виведено мій псевдо-кредит. Оскільки останнім часом я стала якась недовірлива, то дуже сумніваюся, що це просто співпадіння.
Приватбанк
Ответ банка
20 августа 2018, 19:51
Шановний Автор!
Перепрошуємо за завдані незручності.
Надішліть, будь ласка. на нашу пошту help@pb.ua деталі ситуації, що сталась, а також Ваші контактні дані, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 4

+
+15
Toxa David
Toxa David
20 августа 2018, 12:38
#
Прочитал два раза и так и не понял «был ли мальчик». Пароль я никому даже родственнице не говорила. Данных о себе никому не давала. Но «цифр номера картки, на яку було виведено мій псевдо-кредит» — псевдо кредит был выведен (то есть получен посторонним человеком (родичкой)? Или кредит так и не был оформлен и получен, а была только попытка оформления? А это две большие разницы.
+
0
Okk
Okk
21 августа 2018, 12:09
#
А вам не байдуже? Мені була потрібна відповідь Приватбанку.

Суть проблеми я дійсно виклала плутано. Бо, по-перше, на той момент була дуже знервована, а по-друге — намагалася не викласти в публічний доступ будь-яку конкретну інформацію.

Скарга до приватбанку складалася в тому (і все це я їм на пошту уже написала), що оператор повідомив одному клієнту інформацію про рахунок іншого. По факту ця третя особа мені сказала: «Мені в банку сказали, що...» Тоді як все, що вони мали право сказати: так, це теж наш клієнт. А може навіть цього не повинні були.

Тобто в такий самий спосіб від оператора можна отримати інформацію про будь-якого клієнта банку. І використати її… ну як там вам спаде на думку.
+
0
Toxa David
Toxa David
21 августа 2018, 12:39
#
Мне лично все Ваши проблемы до лампочки. Имеющий уши да услышит, имеющий глаза да увидит — я хотел помочь, но в моей помощи не нуждаются.
+
0
R Юрий
R Юрий
20 августа 2018, 21:04
#
Тоже реально ничего не понял.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.3 44.3
USD 40.4 41
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.3 44.3
USD 40.4 41
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Оператори не знають про існування банківської таємниці