Минфин - Курсы валют Украины

Установить

«Захист на кожен день»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Анжела Центерадзе 13 августа 2018, 12:12
Сім'я зіткнулася зі страховим випадком. Застрахована особа (чоловік)- помер раптово, від анафілактичного шоку. Життя 26-річної здорової людини обірвалось за 7 хв.

Чоловік був застрахований у «ПриватБанку» за двома програмами страхування: «Захист на кожен день» та «Страхування кредитного ліміту», оплата вартості страхування вносилась регулярно.

Коли ми звернулись до відділу банку, стосовно компенсації страхового випадку, виявилось, що співробітники банку не компетентні у даному питанні та відправили запит до страхового відділу «ПриватБанку» з доданими фото усіх документів (паспорт, свідоцтво по смерть, документ про причину смерті). При цьому, співробітниця даного банку наполягала на тому щоб, ми самі погасили кредитну заборгованість покійного, не чекаючи рішення страхової.

Також, співробітниця повідомила що вже на наступний день на лінії 3700 нам нададуть інформацію чи являється цей випадок страховим.

Наступного дня коли ми телефонували на гарячу лінію спочатку нам взагалі відмовились надавати яку не будь інформацію (так як дружина померлого, тільки через пів року матиме право отримати відповідь, при цьому співробітники цього ж банку напередодні стверджували, що саме дружина має погасити кредитну заборгованість чоловіка не чекаючи рішення страхової).
Інший працівник відділу страхування повідомила що результат запиту ще невідомий, не уточнивши навіть ім’я особи про яку йдеться. На питання чи банк повідомить по рішення страхової, Відповідь НІ, мусите дзвонити кожен день самі. Розмовляла дуже грубо, не гарно, фамільярно…

ДУЖЕ НЕПРИЄМНИЙ ТОЙ ФАКТ, ЩО ОФОРМИТИ СТРАХУВАННЯ СПІВРОБІТНИКИ БАНКУ ПРОПОНУЮТЬ НАСТІЛЬКИ ВВІЧЛИВО ТА ПРИЄМНО, ЩО МОЖНА ДО РАНИ ПРИКЛАДАТИ ВАС, А ЯК ДІЛО ДОХОДИТЬ ДО СТРАХОВОГО ВИПАДКУ, ТАК ПІСЛЯ СПІЛКУВАННЯ З ВІДДІЛОМ СТРАХУВАННЯ, ЛЮДИНОЮ СЕБЕ ПЕРЕСТАЄШ ВВАЖАТИ!!!

Так, будь ласка, дайте відповідь на єдине питання!

Смерть від анафілактичного шоку важаться страховим випадком чи ні? Якщо НІ, то як можна отримати від вас відмову у п
Приватбанк
Ответ банка
PrivatBankQM 13 августа 2018, 13:28
Уважаемый Автор!
Приносим извинения за доставленные неудобства.
Направьте, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua детали сложившейся ситуации и Ваши контактные данные, чтобы мы могли проверить информацию и помочь в решении вопроса.
С уважением, ПриватБанк.

Комментарии - 4

+
+9
R Юрий
R Юрий
13 августа 2018, 12:15
#
Ужас, мои соболезнования вам, надеюсь вопрос решат положительно в вашу сторону.
+
0
nao777
nao777
8 августа 2020, 3:13
#
Компенсація поки склала 248,75 грн., При тому що тільки ультразвук зробити і поставити симптом потрібно 450 грн, не кажучи вже про лікування ... да ще чекати рішення 20 днів !!! Просто «краща» страховка !!!
+
0
produser63
produser63
31 декабря 2021, 16:59
#
Люди добрі. Всі хто підписані на цю страховку. Розривайте з нами договір як най швидше. Це банда і рекетири. Був підписаний справно платив внески. А зламав ногу, то виявилось, що це не страховий випадок, тому що не в той же день заявив. Вивилось потрібно за 24 години зробити заяву. А те що розраховувався за лікування пенсійною і кредиткою їм цего не видно. Десятому закажу щоб з приват банком справ не мали. Переводжу свою пенсію в інший банк, моя родина і знайомі також мене підтримують і переводяться в іншу банківську установу. І це вважається державним банком, ганьба.
+
0
Alyona982
Alyona982
5 декабря 2022, 11:10
#
Добрый день. Не слушайте негативные отзывы, страховка защита на каждый день работает. 20. 11 Я сломала ногу, позвонила в банк, сделала заявку о страховом случае,предоставила документы. Заявка была в статусе на розгляді, а уже вчера мне пришло уведомление, что начислена выплата 6250, покрытие страховки было 125000, в месяц снимали 50 грн. Сегодня деньги уже на карте. Спасибо ПриватБанка и С К Универсальная. Помощь в наше тяжёлое время.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.4 46.4
USD 40.85 41.45
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.4 46.4
USD 40.85 41.45
Все курсы банка