Не приймають звернення за №3700 та не надають відповіді
Оператори інфо-служби не можуть надавати письмову відповідь. Хочете офіційну письмову відповідь — надайти до банку офіційний письмовий запит )
Читайте закон: кожен громадянин має право звератися і усно в т.ч., а банк зобов'язаний надати відповідь у такій формі, в якій бажає клієнт, тобто громадянин, тобто фізична особа. Я «бла-бла-бла» не «пришию» до скарги на дії/бездіяльність співробітників банку.
- Станислав Косовцов
- 23 апреля 2018, 14:57
Можно конечно и устно, но сами понимаете, что это не в ваших интересах. :) Если хотите от банка получить нормальный официальный ответ, то и свой вопрос лучше задать официально. Существование устных переговоров и договоренностей нереально доказать. В таком случае банк всегда сможет сказать, что вы ничего у него не спрашивали. Если для вас форма устного обращения является принципиальной, то вы конечно можете еще «пободаться» с банком, вдруг получится. А если не получится, то, лично мне, было бы жаль потерянного времени и сил. :)
- Toxa David
- 23 апреля 2018, 11:22
«Відповіді бажаю оримувати письмово, так як кілька разів працівники банку вводили мене в оману і щодо тарифів банку, і щодо умов депозитних вкладів.» — як і задавати питання. А ще можна на сайті банку знайти і прочитати тарифи за обслуговування і умови депозитних вкладів, як на українскій мові, так и на русском языке.
Приносимо вибачення за виниклі незручності.
Для детального розгляду Вашого питання, уточніть, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані та детальний опис ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.