Минфин - Курсы валют Украины

Установить

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
dikusia6
dikusia6
22 января 2021, 18:41
людмила, київ
17січня у мого чоловіка, клієнта ПБ, пенсіонера у віці 75 років, заблокували пенсійну карту без попередження, посилаючись на Закон України про запобігання корупції..., та те, що чоловік у 90-ті роки був директором МДП. У минулому році мій чоловік приносив усі довідки про те, що не має іншого доходу, крім пенсіі. У пенсійному фонді зараз у період карантину запис у чергу на 3 лютого, тобто сьогодні ми намагалися отримати довідку, провели у фонді 3 години у черзі, довідку отримали. Але у мене питання, якщо, не дай боже, чоловік не зможе їхати у ПФ, щоб отримати цю довідку, яка повністю дублює інформацію руху по картці, тобто, лише пенсійні виплати, йому що залишатися без змоги просто жити, їсти, лікуватися, платити комуналку. Що робити далі? Я також інвалід, тим більше, що ПФ вимагає особистої присутності? Коли переводили пенсію із ПФ до ПБ, крім заяви, ніякі документи не вимагали, самі забирали справу у ПФ, то що, тепер не можна отримати довідку про пенсійні та інші виплати? Зробіть пенсійну картку тільки пенсійною і блокуйте інші картки для інших виплат. Що робити зараз песіонеру, коли ви залишаєте його зовсім без засобів існування? Знайдіть вихід із ситуації. Я буду звертатися із цим питанням у кабмін і до президента.
Приватбанк
Ответ банка
22 января 2021, 18:57
Добрый вечір!
Це вимога законодавства України — банки не можуть обслуговувати клієнтів, якщо в базі заповнені не всі їх дані.
Згідно з Постановою НБУ №65 від 19.05.2020 Про затвердження Положення 'Про здійснення банками фінансового моніторингу' банк зобов´язаний привести у відповідність до вимог законодавства України ідентифікацію наявних клієнтів або їх представників.
Якщо у власника картки є питання до банку — для ідентифікації та уточнення просимо звернутися в наш чат через захищений канал на офіційному сайті банку pb.ua/chat, де наші фахівці готові підказати цілодобово.

Комментарии - 2

+
+15
dikusia6
dikusia6
23 января 2021, 9:34
#
Своєю відповіддю ви тільки підтвердили порушення прав людини вашими попередніми діями, тобто блкування єдиного законного джерела надходження коштів пенсіонера. Ваші співробітники блокували картку навіть не впевнившись, що кошти на картку йшли лише з ПФ, інших якихось коштів на карті за весь період не було. Як жити пенсіонеру, якщо ви залишаєте його без єдиного законного джерела доходів, якщо пенсіонер хворий і не має сім'ї, яка б за ньо о потурбувалася. Вам не дійшло, що закон треба виконувати головою, а не другими недумаючими частиами тіла. Створіть тільки пенсійну картку, і не смійте її блокувати. Всі інші виплати скеровуйте на інші картки і їх блокуйте. Я буду звертатися до уповноваженного з прав людини, тому що ви обрікаєте літнього хворого пенсіонера на смерть, конкретно ви, бо зовсім не бажаєте думати і діяти по-людськи, навіть із вказаним вами законом
+
0
OkeyDoki
OkeyDoki
29 марта 2021, 22:39
#
Ну так иди в Кабмін че не понятно с ответа банка. Банк действует согласно законодательство. Значит делаем вывод законодательство против пенсионеров и т. д.

Сейчас все счета у банка является текущими и он их может заблокировать на основание закона который он дал ответ в своем ответе.

Банк никогда не будет поступать с человеческой стороны. Потому что над банком находиться еще один Банк — родитель (а именно НБУ). И если он поступит по человечески и в нарушении законов то ему выпишут штраф 6 — ти значный как минимум.

И вы не такой значительный клиент чтобы он пошел ради вас на такие штрафы. Запомните вы живете при капитализме где деньги правят миром).

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.95 42.95
USD 39.3 39.9
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.95 42.95
USD 39.3 39.9
Все курсы банка