Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Мироновка, ул. Соборности, 68

Адрес:
Киевская область, Мироновка, ул. Соборности, 68
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерва каси: 12:30-13:30,, Сб-Нд: вихідний
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

 

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
4 октября 2022, 14:39
04 жовтня прийшла до відділення Приватбанку, м.Миронівка, Київської області, вул.Соборності ,68 моя мама, щоб отримати переказ від Вестерн Юніон.З собою вона взяла паспорт і код, для того щоб її могли ідентифікувати, але їй було відмовлено.Схиляючись на те, що Нова почта видає такі перекази.Чому пенсіонер приїхавши із села, це не просто рядом пройтись туди і назад, має ще шукати ту нову почту?.. зверніть увагу на роботу ваших працівників, якщо вони не виконують свою роботу в повному обсязі, то можливо їх потрібно замінити на більш кваліфікованими.Це просто жах який?
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
4 октября 2022, 15:29
Вітаємо.
Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників.
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратися в ситуації.
3
10 мая 2022, 18:34
Звернулись до відділення за адресою: Київська обл. м. Миронівка, вул. Соборності для перевипуску карти. Операціоніст відмовилась видати пластикову карту, без пояснень та запитання чи підійде вона в приват24 зробила перевипуск карти на Digital. Тепер можливості розраховутись картою в магазинах немає, Paypal в телефоні відсутній. Хотілось щоб керівництво відділення звернуло увагу на погане обслуговування даного працівника. Доведеться переходити на інший банк який видає необхідні карти.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
10 мая 2022, 19:53
Добрий вечір!
Приносимо вибачення, що після відвідування відділення у вас залишився негативний осад. Ваше питання вже на розгляді у наших профільних фахівців, за результатом вам зателефонує наш співробітник.
Зверніть увагу, що Digital картка — це платіжна картка, яка має всі властивості звичайних пластикових карток, тільки без фізичного пластику.
Головна перевага digital картки над інтернет картками — можливість додати її у Apple Pay чи Google Pay. Тоді можна проводити купівлі за її допомогою через NFC.
А ще з digital карток можна знімати кошти за допомогою 'Операцій без картки' в банкоматах ПриватБанку (для карток у гривні), в банкоматах інших банків, які підтримують NFC, або у відділенні ПриватБанку (й з валютних карток).
З повагою, ПриватБанк.
3
5 октября 2021, 22:58
Зменшено кредитний ліміт без причини при 100% позитивній кредитній історії.При зверненні до оператора — відповіді банального бота. Причини так і не вияснив, допомоги від заторможеного Дмитра бота не отримав. Кидає кліше з відповідями і все. Пишу, що немає цих причин воно кидає якусь ще заготовку. Я зрозумів, що понабирали не компетентних + неповага, а значить шукаємо інший банк.
Комментарии (7)
Ответ банка
Приватбанк
6 октября 2021, 9:47
Добрий ранок!
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори.
Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні карти як особистої, ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і ви зможете ним скористатися.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Мироновка, ул. Соборности, 68.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Мироновка, ул. Соборности, 68- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.