Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Луцк, бул. Дружбы Народов, 7

Адрес:
Луцк, бул. Дружбы Народов, 7
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
16 ноября 2023, 21:43
27 липня мені заблокували карту без пояснення причин. Коли запитав у підтримки причину блокування сказали що мені було надходження у розмірі 10000 і чи я готовий його повернути. Цього зарахування взагалі не було, дивно що вони цього не бачать. Було два зарахування в той день сумарно на 43700. Банк заморозив мені ці гроші на пів року. Я багато разів намагався вирішити це питання, але безуспішно. Банк зовсім не зацікавлений у вирішенні проблеми. І навіть причини блокування досі не повідомив.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
17 ноября 2023, 10:08
Вітаємо.
Необхідно надати інформацію, підтверджуючі документи щодо спроби зарахування коштів за запитаною операцією.
2
4 августа 2019, 17:14
Витративши 2 дні в офісах ПБ (різних з тої причини, що не всі співробітники були компетентні на певні операції, прийшлось самостійно шукати спеціалістів) на закриття всіх своїх рахунків після виплати кредиту, я попросила про підтвердження закриття рахунків. Виявилось, що на це треба витратити ще кілька днів, яких у мене вже не було, щоб сидіти у відділеннях далі. Тому все ще чекаю, поки ПБ оформить папірець, що зазначатиме відсутність моїх відкритих рахунків.
Оцінка середня між «жахливим» обслуговуванням і «добрим».
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
4 августа 2019, 18:08
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією.
Ми запросили в особистому повідомленні Ваш номер телефону, щоб детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Луцке 🏦 / Отделение Приватбанк: бул. Дружбы Народов, 7, Луцк

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Луцк, бул. Дружбы Народов, 7.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Луцк, бул. Дружбы Народов, 7- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.