Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Малая Виска, ул. Центральная, 79

Адрес:
Кировоградская область, Малая Виска, ул. Центральная, 79
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, перерыв: 12:00 - 13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2
31 марта 2019, 11:08
Дали на голд картку мені 15000гр кредитного ліміту+свої кошти мав на карті і користувався виключно власними коштами.Якщо брав крелитні, то за декілька днів повертав їх.Тут склалась така ситуація, що довелось на 3 місяці зняти кредитні кошти.Але ці місяці платив вправно відсотки і все що потрібно було.За 3 місяці закриваю борг і кладу свої 10000 для користування і ту приходить смс що мій ліміт становить 0гр.Так для чого мені ця карта, якщо там немає на усякий випадок кредитних коштів?І за які провини з мене їх зняли?
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
31 марта 2019, 11:30
Доброго дня!
Ми шкодуємо, що Ви відчули незручності. Дозвольте пояснити, що розмір кредитного ліміту встановлюється для кожного клієнта індивідуально і при його наданні чи зміні враховуються сотні факторів, наприклад, як: 
— наявність довідки про доходи, закордонного паспорта або документів, що підтверджують володіння майном; 
— кредитна історія в ПриватБанку і в УБКІ (http://ubki.ua/);
— наявність депозитів, поточних рахунків, платежів, інших продуктів Приватбанку і т.д.
Рекомендуємо продовжувати активно користуватися карткою «Універсальною» та іншими продуктами банку, це може вплинути на суму кредитного ліміту в подальшому.
З повагою, ПриватБанк.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Малой Виске 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Центральная, 79 , Малая Виска

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Малая Виска, ул. Центральная, 79 .  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Малая Виска, ул. Центральная, 79 - конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.