Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Кельменцы, ул. Бессарабская, 48

Адрес:
Черновицкая область, Кельменцы, ул. Бессарабская, 48
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, без перерыва, (касса: 08:30 - 17:30, перывва: 12:30 - 13:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
19 июля 2023, 20:09
Мною був зроблений переказ на 7000 грн, на карту Ощаду, при цьому я помилився в одній цифрі при переказі в Приват24, звернувся у відділення, але там робити не знали що і при менеджері звонив до оператора, він повідомив що карта ощадна то в ощад і йдіть, ми нічим не допоможемо. Звернувся в Ощад, а там повідомили що гроші з інших банків без претензій не повертаємо, номер і пошту відділу претензій не дамо, звертайтесь в Приват, хай вони ініціюють запрос на повернення. Якесь замкнуте коло, виходить, що треба йти до поліції і писати скаргу, щоб зрушити ситуацію з місця. Не вірю що в країні я перший з такою ситуацією.
Комментарии (6)
Ответ банка
Приватбанк
20 июля 2023, 10:02
Вітаємо.
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та допомогти розібратись.
1
1 октября 2020, 18:06
Хочу відкрити фоп, а так як через приват 24 отримати ецп самий легший варіант то вирішив звернутись до банку. Мене і документи сфотографували, заставили підписати в планшеті якісь документи які читати не дали, сфотографували с карткою, універсальною, за яку оператор ні слова не сказав, що вона кредитна(!) і за обслуговування беруть гроші, сказав що треба буде зняти 100 грн і тільки потім можна буде скористатись послугою з «безкоштовного отримання ецп». Але в кінці їй на тому планшеті вибило помилку і ні відкрити рахунок, ні отримати картку, ні отримати безкоштовну послугу отримання ецп я так і не зміг, тобто банк просто зібрав мої дані, номер телефону, запитався де я ще маю рахунки, про зарплатний в ощаді, і оператор сказала прийти в понеділок, можливо щось зміниться. Вигладає як шахрайство.
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
1 октября 2020, 19:24
Добрий вечір!
Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб розібратись в ситуації детально.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Кельменцах 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Бессарабская, 48 , Кельменцы

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Кельменцы, ул. Бессарабская, 48 .  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Кельменцы, ул. Бессарабская, 48 - конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.