Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Красноград, ул. Полтавская, 84

Адрес:
Харьковская область, Красноград, ул. Полтавская, 84
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерыв кассы: 12:00-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
3 апреля 2024, 20:47
Не рекомендую вкладывать в данный банк валюту в USD, так как после оконьчания депозита ты получаеш рвание, старые с пятнами купюры и никто на это не обращает внимания всем наплевать!!! А всё потому что ты ждёш смс о снятии наличных, а эта смс приходит после 12.00, когда новых купюр нет, потому как они может и были, но их уже разобрали утром, так что замкнутый круг получается и повлиять на это никто неможет. Так что прежде чем вкладывать в этот банк подумайте хорошенько и сделайте для себя вывод.Благодарю всех, кто меня понял и прочитал!!!
Комментарии (12)
Ответ банка
Приватбанк
4 апреля 2024, 9:32
Вітаємо.
Банк приймає і видає тільки таку валюту, яка відповідає вимогам НБУ та вважається платіжною не тільки на території України, а і в інших країнах відповідно ознак зношеності. На поточний момент згідно Постанови 75 НБУ Банкам, небанківським установам заборонено відмовляти клієнтам у здійсненні валютно-обмінних операцій з банкнотами іноземної валюти будь-якого року випуску в разі повної відповідності за дизайном і елементами захисту зразкам, справжність яких підтверджена з використанням відповідного обладнання.
Національний банк наголосив, що не встановлював жодних обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу. Навпаки заборонено банкам та небанківським фінансовим установам встановлювати будь-які подібні обмеження. Тобто при виконанні замовлення готівки ми видаємо валюту, яка відповідає вимогам НБУ та вважається платіжною не тільки на території України, а і в інших країнах. Якщо вас не влаштовує валюта яку привезли, можна отримати кошти в гривні або перезамовити на іншу дату. Якщо інші установи відмовляється у вас прийняти готівку спираючись на рік, ви можете скаржитись в національний банк.
2
16 февраля 2021, 13:48
В шаблони на проплату для своїх клієнтів Приватбанк підтягує неіснуючі рахунки для проплати або ще гірше рахунки Казначейства України. Внаслідок цих дій клієнти необережно проплачують грошові кошти на непризначені для цього рахунки. Випадки такі непоодинокі. З листопада банк ніяк не хоче реагувати на цю проблему, Юрособа залишається один на один із проблемою втрачених коштів і неправильним шаблоном свого відкритого рахунку в Приваті.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
16 февраля 2021, 15:08
Йдемо до приватних повідомлень, щоб детальніше розібратися в ситуації.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Красноград, ул. Полтавская, 84.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Красноград, ул. Полтавская, 84- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.