Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Дубно, ул. Д. Галицкого, 11

Адрес:
Ровенская область, Дубно, ул. Д. Галицкого, 11
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2
31 декабря 2022, 11:05
Вчора,30.12.2022 у м.Дубно по вул.Грушевського 1 знімала кошти у банкоматі Приватбанку з картки Ощадбанку.Під час відрахунку купюр вимкнулося світло.Картку банкомат видав, кошти з рахунку списані але не видані.Заяву відразу написали у Ощадбанку на повернення коштів.Там нас попередили, що це дуже довга процедура і свої кошти ми отримаємо не скоро.Цікавить, чому така довга процедура повернення і чи повернуться вони взагалі? Адже моєї вини в цій ситуації немає, кошти немалі, свято зіпсовано.Невже не можна входити у теперішнє становище і пришвидшувати всі ці процеси, а не затягувати їх?
Комментарии (4)
Ответ банка
Приватбанк
31 декабря 2022, 12:41
Добрий день!
Перепрошуємо за незручності пов'язані з роботою банкомату.
В такій ситуації відповідно до правил міжнародної платіжної системи заявка на повернення коштів подається за зверненням в банк, що видав картку, адже саме той банк може ідентифікувати вас, як власника картки та перевірити чи списані кошти. Зі своєї сторони ми завжди намагаємось максимально оперативно опрацьовувати запити, які до нас надходять. Якщо ви вже звернулись в свій банк і вони передали заявку нам, будь ласка, напишіть нам в приватному повідомленні деталі, щоб ми перевірили статус заявки та прискорили її, якщо вона надійшла до нас і ще не опрацьована.
3
28 октября 2022, 14:19
Багато років тому взяла кредит в Приваті. Була за кородоном, не погасила. В результаті чого з 4тис наросло 19 з хвостиком. Місяць тому влаштувалася офіційно на роботу з зарплатним проектом у приваті. Все ніби нічого, але я звернулася в банк як провести реструктуризацію, щоб і жити було на що і щоб кредит погашати. Мені пообіцяли до кінця місяця це питання владнати. Результат на сьогоднішній ранок: в кабінеті вичистили всю історію за цей місяць — що списувалося з карти для виплат в рахунок погашення кредиту — не зафіксовано, а списують майже щодня не від суми доходу, а від залишку — є 3 гривні, спишуть і 3. Тобто варіантів у мене немає, за що жити. Друге питання — в понеділок я оплатила рекомендовану суму в касу банку — і чудо, вони зайшли лише сьогодні в 10.55. А третє чудо з чудес прямо — був борг 19 ще позавчора, а сьогодні вони виписку подають по заборгованості і по погашенню лише з двома операціями, при тому, що залишок боргу був на вчорашній день 34 тисячі! Крута реструктуризація. В кабінеті чистять інформацію — нічого офіційно не показано. З карти для виплат списували в рахунок боргу, а по карті заборгованості — ніяких зарахувань не проведено. 2 операції ніби оплаченого боргу, при тому, що зі списанням автоматичним їх мало б бути близько 8−10. Знайте наших «героїв»! Диверсія у воюючій країні!
Комментарии (31)
Ответ банка
Приватбанк
28 октября 2022, 15:50
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
5
10 апреля 2021, 20:52
Вже 13 років з Приватом. Спочатку було складно, але… останні роки коли звертаюся до операторів, завжди! вирішують мою проблему. Чи то гроші з Аліекспреса довго йшли — вирішили, виписка по рахунку англійською мовою — без проблем. Якщо задавати правильні і адекватні питання то все вирішується онлайн. Оператор теж не всесильний, але банк розвивається. Дорогі правда деякі послуги, але, як казав мій товариш, люди працюють — значить потрібно платити.
п.с. Радійте життю. Не ображайте операторів:)
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
11 апреля 2021, 10:27
Добрий день!
Коли б ви не звернулися до нас — ми будемо поруч, можете на нас розраховувати :)

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Дубно, ул. Д. Галицкого, 11.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Дубно, ул. Д. Галицкого, 11- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.