Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Рахов, ул. Мира, 15/4

Адрес:
Закарпатская область, Рахов, ул. Мира, 15/4
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерыв кассы: 12:00-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
31 января 2020, 11:27
Близько 10-ти років користуюся послугами ПриватБанк. Були часи, коли отримував через банк зарплату і користувався кредитними коштами на зручних умовах. Маю кредитну історію та активно використовую мобільний додаток Приват24 навіть за кордоном. Це такий собі надійний гаманець на всякий випадок… Побажання: і надалі розвиватися, а також розвиватися на користь своїх клієнтів. По 12-ти бальній шкалі ставлю тверду десятку.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
31 января 2020, 13:34
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук! Наша сильна сторона — це клієнти! А коли вони так відгукуються про нашу роботу — це дає нам наснаги працювати ще краще.
З повагою, ПриватБанк.
5
28 августа 2019, 14:38
По перше — це віртуальні карти, чудово захищають від недобросовісних компаній і сайтів, з власного досвіду скажу що недобросовісними можуть бути і імениті компаніі і сайти які намагаються зтягнути з вашої картки гроші без вашого відома за вигадані послуги які ніколи не замовлялись, тож на разі навіть не уявляю інший спосіб покупки в інтернеті. По друге — це поширення терміналів, і це дійсно зручно коли можеш майже будь-де поповнити свою картку якщо не вистачає для онлайн — покупки. Із побажань: хотілося б побачити більше можливостей для кешбеку, бажано — не прив'язаних до конкретних магазинів.
Комментарии (4)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
28 августа 2019, 18:19
Доброго вечора!
Дякуємо Вам за гарну оцінку нашої роботи.
Ми приділяємо багато уваги розвитку каналів самообслуговування, щоб Ви могли провести необхідні операції без звернення у відділення. Що до кешбеку, то пропонуємо перейти на наш сайт https://promos.privatbank.ua/ua та ознайомитись з цілою купою акцій, за якими можна отримувати приємні подарунки чи кешбек.
З повагою, ПриватБанк.
без оценки
17 декабря 2015, 16:52
З моєї валютної картки два дні тому з банкомату в Сеулі (Південна Корея) за три хвилини і чотири спроби (злодій явно не знав балансу картки і знімав гроші методом тику) в мене вкрали більше 500 дол. Звичайно я повідомив банк відразу і заблокував карточку. Крім того злодії робили повторні спроби зняти гроші вчора і сьогодні ( бачу по СМС).
Перед тим карточку я використовував лише в Угорщині і Австрії ( про що заздалегідь повідомив банк про використання карточки за кордоном і в яких країнах). Карточка нікуди не пропадала, не попадала в чужі руки і зараз є у мене, а сам я в Сеулі не був ніколи і я не робив заявку на використання картки в цій країні.
Так ось з цього приводу в мене є питання до банку, чому при виконанні таких операцій в другому кінці світу (нагадую злодій знімав готівку трьома траншами плюс один невдалий) служба безпеки банку не заблокувала їх? Тоді як ця служба в вересні цього року зблокувала мені карточку лише при спробі в Угорському супермаркеті купити булочку за приблизно півтора долара мотивуючи це як ризиковану операцію і відсутність попереднього повідомлення про її використання в Угорщині. А крім того, як виявляється легко підробляються картки Приватбанку, навіть якщо допустити, що злодії якимось чином могли підглянути її номер і ПІН-код
Комментарии (7)

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Рахов, ул. Мира, 15/4 .  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Рахов, ул. Мира, 15/4 - конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.