Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Хмельницкий, ул. Проскуровская, 19

Адрес:
Хмельницкий, ул. Проскуровская, 19
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
26 января 2023, 11:49
Маю проблему з Приватбанком. Знімала 20000 грн. Банк спитсав з картки 20 тис.грн., а банкомат видав усі купюри по 500 і одну 200 (замість 500). Відповідно 300 не додав. Зверталася в Приватбанк, прийняли заявку, «розібралися», і повідомили що «збою не було», в поверненні 300 грн.відмовлено.
Перед тим розраховувалася карткою в кав’ярні, перша спроба «відмовлено в транзакції», друга спроба — списано кошти. Через кілька днів банк списав кошти ще і за першою транзакцією. Звернулася в Приватбанк, отримала відповідь, що потрібно звертатися в кав’ярню, щоб повернули кошти))) Немає слів, мабуть варто змінювати банк і звертатися в поліцію.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
26 января 2023, 12:57
Вітаємо.
Нам прикро, якщо ви відчули незручності під час користування банкоматом. Ми перевіримо інформацію щодо заявки на повернення по вказаній операції та за необхідності додатково зв'яжемось з вами.
Також варто відмітити, що при здійсненні оплати запит на списання формує саме торгова точка, в котрій було використано картку для оплати. За вашим зверненням в підтримку ми можемо подати заявку на оскарження повторного списання, яка буде розглянута за правилами міжнародної платіжної системи. В той же час, ви можете звернутись в торгову точку, яка запитала суму до списання, щоб вони провели повернення дублюючого списання на своїй стороні. Це буде швидше, ніж у разі, якщо ми будемо оскаржувати платіж через платіжну систему.
3
2 декабря 2020, 22:11
02.12.2020 я звернулась на центральне відділення у м. Хмельнцький, за адресою Проскурівська 19, до касира Мельничук К. В., з обміном монет номіналом 0.25 коп. 100 шт. і 1 грн. — 7 шт. (старого зразка, жовта) сумарно на 32 грн. коли касир відволіклась від лежання на стільці і свого телефону, порахувала лише на 20 грн і сказала, що вони закриваються на обід і пафосно закрила жалюзі, хоча виділити ще 20 секунд і дорахувати решту, всього лише 12 грн, в неї бажання не виявилось.
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
3 декабря 2020, 10:32
Добрий ранок!
Перевіряємо інформацію за вашим сигналом.
Ми зателефонуємо вам додатково.
3
7 августа 2018, 18:23
30 травня з моєї карти було без мого відома знято 823.16грн якимось незрозумілим закордоним сайтом,1 травня цим же сайтом о 6й ранку ще зняли 691 грн. Ці суми знімалися в доларах. Повідомлення про зняття 1ї суми мені надійшло аж 3 травня. Коли я звернулася до операторів з приводу шахрайства, вони просто не чули!!! Все що вони мені могли порекомендувати-це блокування картки та заявка на повернення коштів, а коли я в сотий раз сотому оператору як в онлайн чаті так і на 3700 казала що гроші зняли шахраї вони вели себе так ніби не розуміють мене відповідаючи завчиними фразами.СВОЇ ДАНІ Я НІКОМУ НЕ РОЗГОЛОШУВАЛА НІКОЛИ!!! НЕ ЧУЛИ ЦЬОГО! НЕ Я РОБИЛА ЦІ ОПЛАТИ!!! НЕ ЧУЛИ!!! ЗАЯВКИ СТВОРИЛА З 10 РАЗУ!І В РЕЗУЛЬТАТІ ТОРГОВІ ТОЧКИ ВІДМОВИЛИ В ВІДШКОДУВАННІ ВКРАДЕНИХ БАНКОМ ГРОШЕЙ! НЕ ЗДИВОВАНА ДАНИМ РІШЕННЯМ БАНКУ.А ТЕПЕР ЧЕРЕЗ ТРИ МІСЯЦІ ВТРАЦЕНОГО МНОЮ ЧАСУ ЗАПРОПОНУВАЛИ ЗВЕРНУТИСЯ В КІБЕРПОЛІЦІЮ.а 2Й МІЙ ВІДГУК ПРО ПРАЦІВНИКА ПРИВАТБАНКУ, МАРИНУ ЯКОВЧУК, ДЯКУЮЧИ ЯКІЙ Я ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНУ НЕ МАЛУ ДЛЯ СЕБЕ СУМУ. Детальніше: 2 травня, після того як в мене вкрали кошти з картки я вирішила звернутися в центральне віділення приватбанку за консультацією, що потрібно для того щоб повернути ці кошти.На що працівник мені відповіла, що просто створити заявки, я уточнила чи не потрібно звертатися до поліції — вона мене заспокоїла, сказала, що гроші повернуть без звертання в поліцію! Але її як я зрозуміла вже аж через місяць цікавило інше, як на мені побільше заробити, а саме вона побачивши заборгованість кредитних коштів запропонувала розстрочку, не назвавши це розстрочкою, на її думку це мені було б вигідніше, ніж звичайний кредит.з моєї картки було ЗНЯТО ТРИ КОМІСІЇ НЕЗРОЗУМІЛО ЗА ЩО!!!+1340ГРН.ДЯКУЮЧИ ПРИВАТБАНКУ Я ЗА МІСЯЦЬ ВТРАТИЛА БІЛЯ 5000ГРН.ХОЧА РАНІШЕ ПРОБЛЕМ НЕ БУЛО.ПРИВАТБАНК ЗМІНИЛА НА МОГОБАНК.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
7 августа 2018, 18:50
Направте, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані, вказавши посилання на відгук, щоб ми могли перевірити інформацію і надати коментарі по Вашому питанню.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Хмельницком 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Проскуровская, 19, Хмельницкий

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Хмельницкий, ул. Проскуровская, 19.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Хмельницкий, ул. Проскуровская, 19- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.